WiFi pripojenie - Problém s routrom?
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: WiFi pripojenie - Problém s routrom?
To 30% ti ukazuje aj keď si pri routri ? (AP) , k tvojej otázke či je 30% dosť ak teraz stabilný net aj pri 30% tak je to ok lebo kvalita signalu je v pohode , ak más prístup k tomu routru skus este zmeniť vysielací kanál napr na 9
Vysielací kanál je na 1. Tých 30% je prvý router (pri anténe) na kábli 20m od neho. Z neho ide do druhého routera a potom káblami do 3 PC. Musel som merať NB, nakoľko po druhom routri mi prvý nenačítalo.
-
Jancuk
Professional
precital som si to dva krát ale nechápem , cize vraví ze si nenameral pri druhom R. ale pri prvom na tých 30 % , skus zmeniť ten kanál napr na 9 .
-
RomanB
Medium Professional
Podľa toho akú normu tvoj router používa , aká velká je amplitúda vysielaneho signálu , teda aj velľkosť prekážky od , ktorej sa dokáže odraziť...
Ešte raz popíšem zariadenie: anténa 19db - router - 20 m káblom do druhého routera a z neho káblami do troch PC. Kanál nemôžem zmeniť, pretože poskytovateľ ide na jednotke a pri zmene kanála prestane ísť pripojenie.
-
RomanB
Medium Professional
Nechce sa mi čítať , celý topic , ale skúšal si novší firmware , prip. že by bola chyba v klientovy resp. vyskúšať silu signálu s iným zariadeníim ..
Ako by sa dala nastavením zvýšiť sila signálu(bez zmeny prestavenie antény)? Pri anténe mám router Air Live a z neho ide signál do routera Black Box.THX