mam predinstalovany dajaky v notebooku aj mi daco naslo alenema ziadne funkcie a kamarat mi howoril ze tieto su shity a povedal ze si mamm pohladt na nete tak mi nieco poradte diki
program ktory mi njade siete a pripoji ma na net lebo ten co mam predinstalovany v Nbooku je nahovno nieco mi tam naslo asi 3 siete s plnou silou ale nevedelo ma stale pripojit a to boli nechranene bez mena hesla...
to nemusi byt zrovna chyba v programe... skus si wifi siete najst nie cez program dodavany k notasu, ale cet klasickeho windowsackeho spravcu. ak sa ten pripoj, tak pouzivaj ten. ak sa nepripoji, mas iny problem. okrem toho, ake "funkcie" si predstavujes? resp. co ine by mal ten program vediet ako pripojit sa?
Pane boze ty si debko. Na to ziadny program nepotrebujes, taky program je skor na obtiaz. Na wifi sa pripajaj cez utilitu vstavanu vo windowse a ak ta to nepripoji a nepyta si to od teba heslo tak to znamena ze tam maju filter mac adries, a nie ze je "zly program"
asi tak abo mas daky problem z ovladacmi na wifi ja mam den staru toshibu a ta ma okrem spravcu daku svoju utilitku kvazi daco ako radar vysielace tam kruzia ako druzice ked nanu kliknes pripoji ale inak je to to iste ako windows asistent akurat ze imageove ale zasa to zatazuje system a hlta ramku
tak ma napada stiahni si google desktop a tam pohldaj daco