tento problem nastal od vtedy co som presiel na opticky internet
Wifi siet nema pristup na internet
Wifi siet nema pristup na internet
Zdravim, som v tomto uplny lajk tak vas prosim o nejake jednoduche rady
.Mam taky problem ze mam wifi router Belkin a opticky internet od Digi.Problem je ze v pocitaci sa pripajam na moju wifi siet ale ta nema pristup na internet a este sa pripajam na Sirokopasmove pripojenie na ktorom je pristup na net.Internet v NTB ide lebo je pripojeny cez to sirokopasmove pripojenie ,ale ked pride napr. kamarat s NTB alebo ked chcem na mobile sa pripojit na wifi tak ma pripoji na tu moju wifi siet ,ale kedze nema pristup na internet tak mi tam net nejde..
neviete ako to napravit?
Re: Wifi siet nema pristup na internet
A kde máš zapojený ten router? A ako vlastne máš napojený notebook? Sieťový kábel od širokopásmového pripojenia z notebooku vyber a zapoj ho do routra.. a z routra potiahni kábel do notebooku.. prípadne cez WIFI.
Alebo lepšie popíš súčasný stav...
Alebo lepšie popíš súčasný stav...
no mam to tak ze sietovi kabel mam zapojeny do routeru a na NTB som pripojeny cez wifi 
Prešiel si na optický internet, aký si mal predtým?
neviem presne,ale tam isiel kabel do modemu a odtial do routeru..teraz to ide napriamo do routeru
Skús router resetnúť na defaultné nastavenia (možno ti tam zostali nejaké nastavenia). Budeš potom musieť síce nastaviť znova WiFi sieť (dúfam, že tam nemáš ešte niečo iné, ako pevné IP a pod.), ale to zvládneš.
jaaj no ved toto ze ja sa v tom absolutne nevyznam
ako ho tak resetujem?
Pokiaľ ti router nenastavoval provider, daj si radšej nastavenia skontrolovať u neho.