no na internate chytam wifi signal z panelaku oproti aj z okolia je asi 8 sieti z toho asi tak 5 je nezabezpecenych v pohode sa na ne pripjim ale problem je ze ked si zatvorim balkom tak mam slaby signal:D:D je to zaujimave ale tak plastove okna co uz:D a ked tak vyjdem na balkon tak mam aspon 3 palicky signalu:D no ale v zime nebudem trcat na balkone:D takze by som chcel poradit aky wifi zosilovac vlastne mam kupit a tak ten panelak je asi takych 80 m odo mna
//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2008, 19:50 )
no ze som si to kupil:D:D: a teraz ono to ma koncovku asi pigtail ktora sa ma dat do dakeho routra namiesto anteny ta sa odmontuje a ma to taku koncovku no a co ked to ja chcem dat do pocitaca??:D presnejsie do notebooku?? nejaky kabel na zmenu koncovky??? a potom daky soft alebo ako??? pls nwm co s tym teraz:D
deaddy napísal:no jo ale ja som si tu antenu uz kupil:D:D: a zase rozoberat notebook ako on nejdem:D:D:D::D ale dako to predsa musim napichnut
No ved vravim že USB wifi prijimac stači USB predlžovačka 2.0 port a ideš na to ... Primac cez hoci aj za balkonove dvere kabel potiahnes dnu a mas celkom dobrý signal
No ako riesenie je to dobry napad, kamos to ma doma. USB wifi stick na predlzovaku, natiahne si to cez okno a surfuje. Ovela lepsi prijem ako za zavretym oknom na druhej strane izby