Wikipédia - pridávanie článkov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prispievate na Wikipédiu?

Áno
4
16%
Nie
21
84%

Celkom hlasov: 25

L.E.n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Wikipédia - pridávanie článkov

Príspevok od používateľa L.E.n »

Dnes som začal prispievať článkami na Wikipédiu, prispievate tiež? :)
Ak áno, prečo?
Ktoré články ste dosiaľ spravili?

--
Mimochodom, pre tých, ktorí prispievajú mám otázku. V prílohe je obrázok, zaujímalo by ma, čo znamenajú tie zelené čísla (+4236/+669). Napadlo ma, že je to buď počet pridaných znakov v článku, alebo počet zhliadnutí. To druhé by síce bolo lepšie, aspoň by som vedel, koľkí ľudia článok videli... ale pochybujem :)
Prílohy
otazka.png
anyway
Light Star
Light Star

Re: Wikipédia - pridávanie článkov

Príspevok od používateľa anyway »

Pred rokom som písal na wikipédiu rozsiahlejší článok o wolbachii ale teraz zistujem, že zmizol. Inak sporadicky napíšem zopár viet k roznym témam počas roka. A dovod? Ten je jednoduchý, ked viem tak prečo sa s tym nepodelím aj ostatnými...

Edit: Tie čísla indikujú počet pridaných a vymazaných písmen teda posledný autor pridal 669 písmen. Alebo nie som si až tak istý :P

Edit2: Áno, je to tak.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

anyway: Raz davno som pridaval jeden clanok, ale tiez zmizol. Ak sa nemylim, tak som sa docital nieco take, ze je 7 dni na to, aby par ludi zhodnotilo ten clanok a pokial ho zhodnotia, tak ho vlastne ulozia na stalo do Wikipedie. Potom sa moze uz editovat atd... Ci to plati tak stale, tak to netusim.
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.E.n »

hojko napísal:anyway: Raz davno som pridaval jeden clanok, ale tiez zmizol. Ak sa nemylim, tak som sa docital nieco take, ze je 7 dni na to, aby par ludi zhodnotilo ten clanok a pokial ho zhodnotia, tak ho vlastne ulozia na stalo do Wikipedie. Potom sa moze uz editovat atd... Ci to plati tak stale, tak to netusim.
No to je pekne kravsky vymyslené.
A to editovanie ma pekne štve, len som pridal článok, za hodinu bol editovaný (niekto mal silnú potrebu zmeniť niektoré výrazy na ich synonymá), dnes vidím že zase editovaný, druhý článok tiež... Naštve :D
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Prispievam ale málo, to čo som už napísal je v mojom profile. Meno Anem link - http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Anem
Napísať odpoveď