Win 7 a Win 8
-
seproalfax
Amateur
Win 7 a Win 8
Dobrý deň chcel by som sa spítať či je možne preinštalovať windows na notebooku na win7 ktorý má predinštalovanú win 8 tak aby ho bolo možne vrátiť a bol stále legálny . Chcem vyskušať ako bude fungovať Win7 na to notebooku ale neviem či najdem všetky ovladače a či bude ten notebook plne funkčny niektoré notebooky ktoré som prerábal z xp32 na win732 to nezvladali myslim tím že nebolo možné zprevackovať všetky ovladače a keď že viem že Win8 je stavana hlavne na dotikové rozhranie a ten notebook také nemá myslím že bude pracovať rychlejšie na win 7 Prosím poraďte my ak to mám otestovať tak aby som na tom zariadení nestratil legalny software .(Win 7 je len skušobná 30 dní verzia)Ďakujem.
Re: Win 7 a Win 8
Čislo od Win8 máš,inštalačné DVD dúfam tiež,keď nie tak stačí zohnať verziu s OS,aká je v NTB nainštalovaná a žiadný problém.Ak máš po ruke druhý disk ,tak jednoducho vymeň disk a po skúške vrátiš pôvodny.
-
seproalfax
Amateur
ako zistim že je NTB ? a dalo by sa to nejako cez acronis ??
...seproalfax napísal:ako zistim že je NTB ?
-
seproalfax
Amateur
aha opravujem ako zistím že je ten os v NTB
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na spodnej strane notebooku by si mal mať nálepku s licenčným kľúčom a presnou verziou Windowsu 8 ktorú máš
Tú stiahneš niekde na nete a potom ho aktivuješ svojim kľúčom 
-
seproalfax
Amateur
Aha dakujem za radu vyskúšam 
-
Rocker_finck
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
na notebookoch s predinstalovanym win zvyknu na pevnom disku byvat skryte particie s instalacnymi subormi windowsu. ked budes preinstalovavat tak si ich zachovaj. nasledne, ked sformatujes particiu kde budes mat win7 a restartujes notebook, mala by zacat zasa instalacia ako ked si prvykrat zapol notebook.