Zdravím. Potrebujem poradiť. Viem, že podobných tém je tu viac, ale nenašiel som ani v jednej úspešné riešenie pre môj problém.
Opis problému. Priateľke začal notebook strašne pomaly fungovať. Spúšťal sa niekedy aj 15min,práca vo win potom išla ešte pomalšie- mrzol, priečinok otváral aj niekoľko minút (ak ho vôbec otvoril). Takto to fungovalo aj v núdzovom režime. Prakticky bol nepoužiteľný.
Skúšal som :
1, V núdzovom režime prejsť scan pomocou Kasperského TDSSKillera, v domienke že ide o nejaký nežiadúci rootkit- nič
2, Skúsil som Win. start uprepair - nepomohlo - windows nevedel opraviť problém
3, Obnovil som Win pomocou bodu obnovenia do času kedy fungoval - nepomohlo
4, Cez software od HP som preinštaloval Win - windows recovery - vyriešilo to ale len na týždeň, potom sa to stalo znovu
5, Na novo som sformátoval HDD a nainštaloval original Win cez USB - všetko fungovalo, žiaľ ale len deň
Teraz,keď pustím notebook, naskočí "windows is loading files" , spustí sa startup repair kde mi vypíše,že "Startup Repair cannot repair this computer automatically"
(Detaily o chybe:
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem signature 01: 6.1.7600.16385
Problem signature 02: 6.1.7600.16385
Problem signature 03: unknown
Problem signature 04: -1
Problem signature 05: AutoFailover
Problem signature 06: 12
Problem signature 07: CorruptRegistry
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033)
a vyzve ma či chcem odoslať správu o chybe, a potom už len kliknúť na "Finish" a vypne PC. Po zapnutí sa to opakuje, aj keď pustím Safe mod.
Čo sa stým dá robiť,alebo čo to môže spôsobovať??
Ďakujem za každú radu
Win 7 nejde spustiť na notebooku (HP Pavilion G6 series)
Re: Win 7 nejde spustiť na notebooku (HP Pavilion G6 series)
mal som taky isty problem, akurat ja som skusal este linux a ten isiel perfektne. tu na fore aj na pcforum mi bolo povedane, ze mi odisli radice na doske cize hw chyba
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak môžeš otestuj disk, rýchlosti zápisu a čírania a takisto jeho status,
mne toto robil nb pri chybe disku
mne toto robil nb pri chybe disku
Linux som neskusal,to ma nenapadlo. Ci to je HW chyba sa dozvieme o par dni,dnes ho planujem zaniest do servisu,ci sa s tym da nieco urobit lebo uz fakt neviem co skusit. Aj podla youtube som skusal nejake postupy, s rovnakym vysledkom.Skusal som este naposledy reinstall winu a ten prebehol bez problemov a zase fungoval-chvilu.
Test disku,no jedine co sa mi da pustit je prikazovy riadok a memory test (ten vsak ziadnu chybu nenasiel).
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 15:31)
Tak nakoniec to bola HW chyba, konkrétne HDD. Vďaka za odpovede
Test disku,no jedine co sa mi da pustit je prikazovy riadok a memory test (ten vsak ziadnu chybu nenasiel).
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 15:31)
Tak nakoniec to bola HW chyba, konkrétne HDD. Vďaka za odpovede