WIN 7 nejde spustiť
-
K-u-b-i-a-k
Addict
WIN 7 nejde spustiť
Zdravím, dnes môjmu pc doslova hrabe. Všetko šlo v poriadku, ale z ničoho nič mi prestal ísť zvuk. Tak som zresetoval PC, že mu to možno pomôže. Pri zapínaní vybehla tabuľka kde mi začalo kontrolovať disk. Po zapnutí som nemal ovládač na zvukovku tak sa automaticky stiahol a nainštaloval. No zvuk nešiel. Tak som ho odinštaloval a resetol PC, že ho po reštarte sám nainštalujem. No odvtedy sa už nechce zapnúť. Vypisuje mi buď hlášku - A disk read error occured alebo BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot. Čo teraz s ním? 
Re: WIN 7 nejde spustiť
Odchadzajuci HDD - vela chybnych sektorov ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Jedina možnosť je len ho napojiť na iný PC a otestovať ? Napadlo ma ešte preinštalovanie s tým, že sformatujem disk. Lenže mi nefunguje dvd mechanika. Keď chcem bootovať z usb čo treba zvoliť ? Mám dojem, že to na mojom pc nepôjde inštalovať z usb 
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2014, 16:11)
Po odpojení a následnom pripojení disku pc nabehol, spravila sa obnova a všetko ide ako má. Poradte mi ale ktoré bootovanie treba zvoliť ak chcem inštalovať z usb. Inštaloval som už win z usb, ale vyzeralo to ináč
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2014, 16:11)
Po odpojení a následnom pripojení disku pc nabehol, spravila sa obnova a všetko ide ako má. Poradte mi ale ktoré bootovanie treba zvoliť ak chcem inštalovať z usb. Inštaloval som už win z usb, ale vyzeralo to ináč
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
žeby usb-hdd ?
btw, skús najskôr vymeniť dátový kábel k disku, je možné, že práve preto ti vyhadzovalo chybové hlášky HDD, ale so zvukom to nemá nič spoločné
tam možno odchádza zvukovka alebo doska
btw, skús najskôr vymeniť dátový kábel k disku, je možné, že práve preto ti vyhadzovalo chybové hlášky HDD, ale so zvukom to nemá nič spoločné
tam možno odchádza zvukovka alebo doska
Otvor + Hard Disk a tam by si mal vidiet nazov svojho usb 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vrátim sak tejto téme. Dnes som skúšal preinštalovať win. Spravil bootovateľné USB nastavil bootovanie. Spustil to, nabehne obrazovka Windows is loading files po na "dlhšom načítavaní" nabehne len modrá grafika windowsu 7 a nič. Skúšal som 2 USB na obidvoch rovnaký problém. Ako to vyriešiť ?
-
hojko
Site Admin
K-u-b-i-a-k: Bude dovod preco nabehne modra obrazovka. Idealne by bolo vytiahnut disku a otestovat cez HD Tune v druhom pocitaci. Pamate otestovat cez MemTest86. Tym sa vyluci minimalne chyba disku a pamati.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Hojko nemyslím modrú obrazovku (smrť). Prikladám obrázok
Nabehne mi len to modré pozadie, nenabehne možnosť inštalovať ani nič 
-
hojko
Site Admin
Problemom moze byt pomaly start USB, nakolko USB ide len v rezime 1.0 a teda trva, kym sa to cele natiahne z USB kluca. Ako dlho si to nechal bezat???
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Asi 2-3 min. Videl som, že usb nebliká, tak dlhšie som ho tam nenechával 
-
hojko
Site Admin
Tak to tam nechaj dlhsie a uvidis...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nabehlo to po 10 min. Nedá sa to nejak urýchliť ? Inštaloval som win cez usb už aj na inom PC a nešlo to tak pomaly 
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2014, 17:03)
Tak googlil som a zistil, že je potrebne vypnúť disketovku v biose ak je povolená. Už to ide dobre
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2014, 17:03)
Tak googlil som a zistil, že je potrebne vypnúť disketovku v biose ak je povolená. Už to ide dobre