Win 7 odhlasuje

Informácie o software, ankety...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Win 7 odhlasuje

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Cavko mam mensi problem dnes ma windows zacalo odhlasovat zo systemu kazdych 20 sekund ma odhlasuje a ani obnovenie systemu nepomohlo a kontrolu mi nevie dokoncit , podla vas pomoze repair z dvd ? Bo preinstalovat by somho nechcel lebo tento win mam lentyzden a musel som ho aktivovat cez telefon a nerad by som volal zase. Ak mi viete nieco poradit bolo by dobre dik
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Win 7 odhlasuje

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Prihlás sa v núdzovom režime a vyskúšaj antivír
Daniel9911
Professional
Professional

Cav teraz kontrolujem dufam ze mi najde ten virus ak je tam. Ak tam nebude tak co mam spravit vies mi nieco odporucit? Inac to kontrolujem s microsoft security essentials.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Ten ti toho moc nenájde. Skús si račej stiahnuť napr. 30 dňovú verziu Esetu, prípadne navštív warez fórum :)
Daniel9911
Professional
Professional

ahha no stiahol som si adaware a ten mi nasiel virus cookie a este trojana a unknow nevie to co je trojana a unknow mi dalo do karanteny a od vtedy mito nerobi ale ako som cital na nete to je virus ktory ti infikuje userinit a to musis neako nahradit len neviem ako bo nasiel som navod na XP ale to nefunguje na 7 takze zatim mi staci ten ad aware free. Ale inac mi MSE vypisovalo ze nebolo aktualizovany uz 7 dni mozno preto som schytal ten virus alebo neviem no
Napísať odpoveď