win 7: programy po spusteni nereaguju

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lumir
King
King

win 7: programy po spusteni nereaguju

Príspevok od používateľa lumir »

Zdravim..

dnes sa mi vratil notebook (Lenovo Y580) z opravy, pockal som cca 3 hodiny, kym chyti izbovu teplotu a spustil som ho... spusti sa pracovna plocha a vsekto vypada OK. No nech spustim akykolvek program, ten po chvili vyhodi hlasku "program nereaguje". Vsetko je hrozne spomalene (oneskorenie o niekolko desiatok sekund)

Nudzovy rezim funguje OK, dokazem sa dostat na internet, vsetko reaguje svizne. V nudzom rezime som spustil aj superantispyware, ktory nic nenasiel. Rovnako nic nenasiel NOD32 Antivirus 6. Vnastaveniach som skontroloval vsetky ovladace a su aktualne.

Do servisu isiel s tym, ze som oblial klavesnicu vodou - odisla zakladna doska.

Detaily opravy (podla protokolu, ktory osm dostal):
- vymena zakladne dosky
- vymena pridavnej karty (extension board)
- napajaci kabel
- vymena klavesnice
- vymena vonkajsieho krytu

Neviete, co by s tym mohlo byt? :/

// a hlasky typu: "procesu prihlasenia sa nepodarilo zobrazit moznosti zabezpecenia a prihlasenia po stlaceni klavesov CTRL+ALT+DELETE. Ak operacny system nereaguje, stlacte klaves ESC alebo pomocou vypinaca napajania restartujte pocitac" a podobne voloviny su ako na beziacom pase
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: win 7: programy po spusteni nereaguju

Príspevok od používateľa Chalesnik »

len tak blisnem ale co keby si skusil nanovo nainstalovat win ked sa menilo tolko komponentov tak mozno to malo nejaky vplyv aj ked pri pc ked som menil komponenty tak win fical ...
Napísať odpoveď