Win 7 vs. Win 8

Informácie o software, ankety...
Snajper2
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Win 7 vs. Win 8

Príspevok od používateľa Snajper2 »

ktorý Windows je lepší?
sliziky
Light Star
Light Star

Re: Win 7 vs. Win 8

Príspevok od používateľa sliziky »

Myslím že sa nedá jednoznačne povedať,ale z mojich skúseností moc pozitívne skúsenosti s W8 nemám,možno to bude aj tým ,že nemám najlepší počítač na to,v W8 si ešte musíš zvyknúť na to nové menu a celý design,ja som po prvýkrát nevedel ani kde nájdem vypnutie v W8,takisto kamarát ho nevedel nájsť,čo musel nájsť na googli:D) takže u mňa jednoznačne Windows 7 :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Win 7 vs. Win 8

Príspevok od používateľa Dreamer »

Win 8 by mal byt rychlejsi, start a pod., neviem posudit, netestoval som oba OS na rovnakom PC, niektore hry a mozno novy DirectX bude podporovany len s Win 8, MS uz vyhlasil ze planuje ukoncenie podpory pre Win 7, ktovie ako dlho sa to bude predlzovat, ale myslim ze nebudu to natahovat tak dlho ako pri XP. Na druhej strane, Win 8 ma priserne prostredie, bezne veci ktore aj vdaka filtrom a pod. som vo Win 7 nasiel za par sekund, vo Win 8 hladam cele minuty, takze bezne veci mi namiesto par desiatok sekund trvaju aj niekolko desiatok minut. Aj toto sa ale da prekonat, existuju neoficialne nastroje ktore simuluju vzhlada a ovladanie Win 7. Stale je ale narocne si vybrat...
Zamknuté