Win XP Profesional SP1 problem

Informácie o software, ankety...
redfoxik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Win XP Profesional SP1 problem

Príspevok od používateľa redfoxik »

Cawko na NB som preinstalovaval windows a potrebujem tam naistalovat SP3.
Ten som stiahol ale na jeho instalaciu potrebujem SP1 tak som stiahol aj ten ale vypisuje mi to toto:
Setup cannot update your windows xp files because the language installed on your system is different from the update language.

Co v preklade znamena..
inštalačný program nemôže aktualizovať súbory systému Windows XP, pretože jazyk nainštalované vo vašom systéme sa líši od jazyka update.

Skusal som stahovat aj ine jazykove balicky ale tie mi pisu to iste...teraz mam cestinu skusal som aj ang ale nic...vypisuje mi to ze mam nainstalovat language interface pack (LIP) to som stiahol ale pri instalaci zas vypisuje ze treba aspon SP1 aby sa to dalo nainstalovat...

Poradte prosim uz neviem co stym dalej...mam aj zapnute automaticke aktualizacie ale ziadne to neinstaluje :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Win XP Profesional SP1 problem

Príspevok od používateľa hojko »

Ak mas anglicky Windows, potrebujes stiahnut anglicky Service Pack. To iste aj v pripade slovenskeho Windowsu, pretoze slovencina je len akasi nadstavba na anglicku verziu XP, takze potrebujes stiahnut anglicky SP. Ak mas cesky Windows, tak potrebujes stiahnut cesky SP.

Automaticke aktualizacie ti najskor nefunguju kvoli problemom s legalnym/nelegalnym systemom.
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

Stiahol som si to ale ked sa to instaluje to sekne pise ze stahovanie aktualizaci a suborov a uz pol hodinu sa to ani nepohlo ked som to vypil tak vypisalo ze aplikacie nereaguje skusal som to viac krat a zas to iste....skusim stiahnut este niaku inu verziu na cesky win..ak by niekto o niakej vedel co funguje tak nech posle SS pls..
Alebo je este niaka ina moznost ako to urobit? :?: :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cesky SP sa dal najst na roznych serveroch, rovnako aj anglicky. Takze treba pohladat, nemusis to nutne tahat zo stranky Microsoftu alebo cez Windows Update.
Napísať odpoveď