win xp . slovencina ci cestina

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

win xp . slovencina ci cestina

Príspevok od používateľa mateu »

caute, potrebujem z anglickej ver. WIN XP spravit cesku ci slovensku, viem ze sa to da cez microsoft stranku, aj po overeni spravnosti ci legalnosti windowsu mi napise ze to nieje ceska verzia, ze aktualny jazykovy doplnok je len pre win cesky, nechappem, tomu neexistuje na sucho nejaka instalacka? pls...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ak sa nemýlim, tak slovenčina je voľne stiahnuteľná iba pre české XP. Ak chceš lokalizovať anglické XP, musíš si kúpiť balík so slovenčinou.
http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... ia_03.mspx

Takže jediné riešenie je zbehnúť do najbližšieho obchodu s PC alebo posurfovať po nelegálnych stránkach..

(a pochybujem, že bude existovať český lokalizačný balík pre anglické XP, keď existuje kompletná česká verzia XP)
qwerty-xyz

Re: win xp . slovencina ci cestina

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mateu napísal:caute, potrebujem z anglickej ver. WIN XP spravit cesku ci slovensku, viem ze sa to da cez microsoft stranku, aj po overeni spravnosti ci legalnosti windowsu mi napise ze to nieje ceska verzia, ze aktualny jazykovy doplnok je len pre win cesky, nechappem, tomu neexistuje na sucho nejaka instalacka? pls...
ser na to matej, nainstaluj ceske XP cko a mas pokoj, s jazykovymi balikmi som sa uz hral ja a bolo to na hovno.....
Napísať odpoveď