takze,vzdy pri zapnuti winampu mi skoci ta cierna tabulka,neviete niekto,ze kde to nastavim aby sa mi winamp spustil len normalne,bez tej tabulky? za rady dakujem,a samozrejme K+ ...
SSemteXX: prave tlac. na zlozku s winampom -> vlastnosti -> odskrtnut: len na citanie -> ulozit -> spustit winamp -> kliknut na to vyssie spomenute tlacitko
alebo si daj Winamp 5.35 ... nechapem naco ti je tento novy ked sa lisi
len tou blbou listou ktoru tam ty prave nechces vsetko ostatne co
potrebujes ma (myslim)
Nechcel som vytvárať novú tému. Vie niekto ako sa dá dať okno Winampu z hlavného panela do ikon pri hodinách? Mi to tam pred chvíľou skočilo a ani neviem ako sa mi to tam podarilo dať. Tak či niekto nevie
Díky moc
hojko napísal:radek21: Options - Preferences (CTRL+P) a tam das General Preferences a v strede mas Show WinAmp in taskbar alebo system tray, tak si to mozes zmenit.
kupo napísal:SSemteXX: prave tlac. na zlozku s winampom -> vlastnosti -> odskrtnut: len na citanie -> ulozit -> spustit winamp -> kliknut na to vyssie spomenute tlacitko
Skor naopak nie? A zrovna elegantne riesenie to teda nieje, ak bude chciet v buducnosti nieco opat nastavit tak ma po chlebe.