Potreboval by som pomoc, na starom PC som updateoval win (cez win update) stiahlo mnoho veci, vsetko v poho, napokon sa to pustilo do SP2 pre XP, stiahlo,zacalo instalovat ale v polke to zastalo a nic sa nedialo, nedalo sa nic robit len restart PC, a tu prisiel problem.....bios prebehne, nasledne sa to dostane az do fazy ked je tam logo windows a nabieha ta ciarocka podtym...a beha a beha stale dokola ale system sa nezapne....
F8 funguje ale aj safe mode ma problemy....nacitavanie skonci po vypisani vela riadkov nakych sys suborov az na jednom zastane ale nic nenahlasi, ziadne chybanie ci chybu...len tak zostane...
Ako sa to da riesit ? Uz dlhsie som rozmyslal nad komplet formatom, pretoze uz bol strasne pomaly, ale este som nestihol zalohovat data, takze daju sa este nejako odtial dostat ?
Dakujem za pomoc
windovs boot problem,ako zalohovat data ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: windovs boot problem,ako zalohovat data ?
mas viac moznosti najefektivnejsie su tietoKentus napísal:Potreboval by som pomoc, na starom PC som updateoval win (cez win update) stiahlo mnoho veci, vsetko v poho, napokon sa to pustilo do SP2 pre XP, stiahlo,zacalo instalovat ale v polke to zastalo a nic sa nedialo, nedalo sa nic robit len restart PC, a tu prisiel problem.....bios prebehne, nasledne sa to dostane az do fazy ked je tam logo windows a nabieha ta ciarocka podtym...a beha a beha stale dokola ale system sa nezapne....
F8 funguje ale aj safe mode ma problemy....nacitavanie skonci po vypisani vela riadkov nakych sys suborov az na jednom zastane ale nic nenahlasi, ziadne chybanie ci chybu...len tak zostane...
Ako sa to da riesit ? Uz dlhsie som rozmyslal nad komplet formatom, pretoze uz bol strasne pomaly, ale este som nestihol zalohovat data, takze daju sa este nejako odtial dostat ?
Dakujem za pomoc
1. bud nabootujes z nejakeho live cd linux alebo s usb kluca xpcko na to robene alebo za
2. zober diska ku kamaratovy zachran co chces nakopirovanim na jeho a kludne naformatuj na cisto to mas len doondenu instalacku winu potom od kamarata nakopiruj spat a ficis dalej dufam ze som pomohol
-
Šu-Do
Redeemer
chces teda skusit obnovu dat.. teda opravit windows bez nutnosti formatu ?
tak nabootujes nejake XP CD.. a potom bude skenovat hardware.. a budes mat potom moznost repair (R) .. to das.. i ked nwm ci to pomoze...
skor by som isiel niekde inde s tym HDD ak mas teda zaujem si zalohovat tie veci kde bol WindowsXP.. alebo nahodit to LiveCD linuxu.. i ked tebe by som to neodporucal pretoze by si nevedel co a ako....
potom ked budes mat zalohovane data tak si nahodis XP alebo niekoho poprosis ci by ti to mohol nahodit...
inak aktualizacie su riadna <> .. vdaka bohu ze ich mam stale vypnute
tak nabootujes nejake XP CD.. a potom bude skenovat hardware.. a budes mat potom moznost repair (R) .. to das.. i ked nwm ci to pomoze...
skor by som isiel niekde inde s tym HDD ak mas teda zaujem si zalohovat tie veci kde bol WindowsXP.. alebo nahodit to LiveCD linuxu.. i ked tebe by som to neodporucal pretoze by si nevedel co a ako....
potom ked budes mat zalohovane data tak si nahodis XP alebo niekoho poprosis ci by ti to mohol nahodit...
inak aktualizacie su riadna <> .. vdaka bohu ze ich mam stale vypnute
-
cORP.
Addict
ale nebal by som sa na tvojom mieste ani linuxu ved ho ovladat nemusis len prekopirujes data ktore potrebujes a restartujes pc nitam netreb avedietKentus napísal:Diki moc
nj, to linux cd urcite nie...nemam ponatia co s tym
a suhlasim s tym ze aktualizacie su ****, ale vela veci mi uz pytalo SP2 a to som nemal ako inak zohnat....