Zdravim
Neviem si rady s jedným problémom. Na stránke otváram swf súbory v novom okne pomocou window.open(). IE mi to namiesto toho, aby spustil aplikáciu vyhodí download dialog. Je možné to nejako zakázať v kóde, aby to nerobil?
Ďakujem za pomoc
window.open(), vypnutie downloadu
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: window.open(), vypnutie downloadu
spraviť to ako html súbor, a v ňom prehrávať to swf.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Takže nič iné sa na to vymyslieť nedá?...
Ak nie, tak ďakujem za radu
Ak nie, tak ďakujem za radu
-
audiotrack
VIP
to že IE spracúva swf súbor tak ako spracúva ty neovplyvníš. Je to lokálne nastavenie prehliadača. Takisto sa to môže správať aj vo firefoxe či opere. To že tam ti to prehrá je iba o tvojích nastaveniach tých prehliadačov. Ale nikde nemáš istotu že sa to tak bude správať aj u iných. Jedine že to spravíš univerzálne ako stránku, ktorú každý prehliadač spracuje rovnako
-
weroro
Flash coder
Ty akože otváraš nové okno v ktorom je čistý flash a prehrávanie SWF súboru nechávaš na prehliadači samotnom bez riadneho nastavenia? Flash je jedna z technológií, ktorá sa ako všetko ostatné správa inak v IE ako v Opere či v Firefoxe. Urob to ako píše Audiotrack. Vytvor si samostatný html súbor (respektíve by bol najideálnejší PHP, z dôvodu univerzálnosti), v ktorom budeš zobrazovať dané SWF, ideálne to môžeš urobiť takto (je to validné a 100% funkčné všade) http://www.hojko.com/najfunkcnejsi-spos ... 70134.html Potom ten HTML otváraj v tom JS okienku.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Jasne, dik... už som to tak vyriešil ešte v ten večer, keď mi to audio písal