Windows 10
Re: Windows 10
To je mimo Win. Cize aplikacia typu Serv-U, Filezilla FTP server, Cerberus FTP, zFTPServer, Bulletproof FTP, Core FTP Server, je ich vela. Treba pozriet, poskusat. Napriklad Serv-U je super, ale je plateny a zlozitejsi na nastavenie. Ak chces nieco na skusku, tak easyb by mohol byt Filezilla, len sa s tym treba pohrat, nastavit si prava, limity, potom je to uz pohoda. Zaroven sa da riesit aj automaticke zalohovanie dat na iny pocitac ci cloud, moznosti je skutocne vela.
mate niekto skusenosti s Fresh Start? malo by to precistit filesystem bez toho aby nejak zasiahlo data. co som pozeral nejake clanky tak to vymazalo dost veci. zaujimalo by ma podla akej logiky. ci to nejak analyzuje co system pouziva a co nie. ci to vymaze drajvre a podobne...
-
pepo191992
Medium Star
nazdar chlapy ,mam taku otazku mam windows 10 home 64bit a nejdu mi instalovat app s windows store len preblikne a nic, +este neda sa mi nainstalovat skype,furt mi vyhodi ze nainstalujte ho zo store,kde je prednostne uz stiahnuty
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To je cista instalacia, update alebo co??? Zacalo to blbnut len dnes ci uz dlhodobejsie???
Ja používam stále túto verziu Skype : https://www.filefactory.com/file/7k04ognoyog9?ns=1&dd=1
-
pepo191992
Medium Star
cista nanovo instalacia windows 10 ,dam aj video ak treba ,skype nenainstalujme iny ako je na store ,hocijaky stiahnem furt ma to hodi rovno do store,
-
hojko
Site Admin
Je to legalny Win???
-
pepo191992
Medium Star
ano,robi to mne aj bratovi a este par ludom...
Ani tu verziu , čo som dal odkaz?Pretože ju inštalujem skoro všade, ak je potrený Skype.Ale samozrejme , ak chceš novšiu verziu , ktorá väčšine nevyhovuje tak,Skype 8.18.0.6 https://www.filefactory.com/file/4ixej4pntie5?ns=1&dd=1.
Samozrejme , ak máš inštalačku verziu 8.xxx, tak tu nenainštaluješ, kým si ju nespustíš v režime kompatibility pre Win7-8.
Samozrejme , ak máš inštalačku verziu 8.xxx, tak tu nenainštaluješ, kým si ju nespustíš v režime kompatibility pre Win7-8.
-
pepo191992
Medium Star
diky ten skype mi isiel,teraz len to instalovanie stoho storu vyriesit preco nejde
-
Daniel9911
Professional
zo skype-om som mal ten istý problém, že ma furt presmerovalo do store, a potom som videl že sa da vybrať možnosť ktorý skype chceš stiahnúť, screen v prílohe
-
Dildogripak
Medium Professional
Ahojte,
otec do firmy kúpil nový pc, avšak bez windowsu - chcem sa spýtať či je možné nejakým legálnym a lacným spôsobom zabezpečiť programové vybavenie vo forme
windowsu a napríklad office (word,excel,..) bez nutnosti vycálovať 100vky eur za tie verzie z alzy a iných shopov.
Dík
otec do firmy kúpil nový pc, avšak bez windowsu - chcem sa spýtať či je možné nejakým legálnym a lacným spôsobom zabezpečiť programové vybavenie vo forme
windowsu a napríklad office (word,excel,..) bez nutnosti vycálovať 100vky eur za tie verzie z alzy a iných shopov.
Dík
-
Arkaz
Addict
ano je mozne. kupujem tak licencie na ebay. win 10 pro za 5€. office 2013 pro plus za 2.50€
-
Dildogripak
Medium Professional
máš aj nejaký link na overeného dodávateľa ktorý pošle aj faktúru?
nedajte sa obalamutit .. w10 sa neda kupit legalne za 10€ ... aj ked z predoslymi licenciami to islo lebo MS prehral medzinarodny sud s tym ze licencie ked su vlastnictvom ludi mozu ich dalej predat a nemozu ich viazat na HW... po tomto sude s azmenila politika MS a licencie "nepredava " ale "prenajima" mozete si to overit v licencnych podmienkach .. a aby sa zbavili licenii ktore je mozne predat "za babku" urobili tzv. update systemu zadarmo s tym ze novy system ma uz nove licencne podmienky.. cize od W8 nie je mozen licenciu predat dalsiemu pouzivatelovi lebo MS vam ju nepredal ale len prenajalDildogripak napísal:máš aj nejaký link na overeného dodávateľa ktorý pošle aj faktúru?
-
hojko
Site Admin
Smernica Europskeho parlementu 2009/24/ES, ktora umoznuje predaj pouzivaneho sw: https://eur-lex.europa.eu/legal-content ... 24&from=EN
-
Dildogripak
Medium Professional
do rici, tak ako teda?
nechcem ocovi zavariť
nechcem ocovi zavariť
Pokial to chces do firmy tak urcite treba kupit original, ved si to potrebujes dat aj do uctovnictva.