Windows 7 a IDE channel 1 no 80 conductor cable installed
-
D4nusKO
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Windows 7 a IDE channel 1 no 80 conductor cable installed
Ahojko Hojkaci:) Vyskytol sa mi dost zaujmavi problem mam dva systemi v jednom PC Linuxe Ubuntu a Windows 7 vsetko ide pohode na zaciatku si vzdy vyberem co chcem a ide to ako ma lenze vyskytol sa problem si Windows 7 normalne si ho v tabulke vyberem naskocilo logo ze sa lovduje a vtom ako ma naskocit to vitajte tak padne a zapne sa mi PC od znova zacalo sa to robit cca pred tyzdnom ked mi par krat zamrzlo PC len tak v Windowse 7 potom sa stalo toto a nemozem sa dostat do Windowsu 7 a pri startovani pise IDE channel 1 no 80 conductor cable installedVsetky kable mam skontrolovane podotlacane lebo pred tym sme menili pasty na CPU,a chladiciky grafiky vsetko je pohode spravene len nechapem preco mi nejde naskocit windows 7 ked Ubuntu mi ide pohode vsetko disky vsetko OKY.za Rady vopred dakujem 
Re: Windows 7 a IDE channel 1 no 80 conductor cable installed
Asi je toho viacej. Problém 80 pin kábla je o tom káble, asi máš ten starý. Ten 80 má modrú koncovku a je hustejší /zemenie/. Zbytok s W7 je iba na Tebe. Proste W je také, Ubuntu Ti to nerobí. 
-
D4nusKO
Medium Expert
jaj diky za radu takze asi kabel vymenit ? len nechapem
jedno vyse 4 roky to islo kuse tak nic to nepisalo zrazu z nicoho nist Windows v riti z toho 
W tým káblom nespadne, iba pri štarte PC vyskočí hlásenie. Ale funguje to dobre. Problém je niekde vo W, asi háveď. To býva najčastejšie.
-
D4nusKO
Medium Expert
j mozne to je ten win mad uz cca rok a to kazdy win sa dosere vzdy ked ho najviac potrebujem
co uz urobim zalohu cez Ubuntu a reistalnem to
diky za rady