windows 7 a windows xp
windows 7 a windows xp
Som zvyknutý na xp ale chcel by som sa opýtať aké sú v windows 7 lepšie výhody ako v xp. dakujem za pomoc
Re: windows 7 a windows xp
dnes som niekde videl super smajla kt. sa sem hodi

hh,ale nie nechcem byt zly , fakt ked das do googla win7 vs XP tak tam mas testov kolko len chces...zabava aj na cely den

-
swiper
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no W7 je stabilnesí, zozere menej ram a je bezpecnejsi. Ale zase zavisi ci to porovnavam s win xp home alebo xp profesional. (Toto plati v pripade ze windows je originalny)
Je zaujímavé, čo znamená pojem "bezpečnejší" v podaní Microsoftu 
Ale lietajúca krysa - holub - má pravdu, na nete máš kilo porovnaní. Ak chceš názor bežného užívateľa, určite ber win7. Urobil som to ja a aj veľa kamarátov a každý spokojenost
A inak tu máš plnú tému o win7. Našiel som ti pekné vlákno o tom, či prejsť, alebo nie
http://www.hojko.com/post1323229.html#p1323229
Ale lietajúca krysa - holub - má pravdu, na nete máš kilo porovnaní. Ak chceš názor bežného užívateľa, určite ber win7. Urobil som to ja a aj veľa kamarátov a každý spokojenost
A inak tu máš plnú tému o win7. Našiel som ti pekné vlákno o tom, či prejsť, alebo nie
-
Corn Flake
Guru wannabe
Si si istý čo tvrdíš?swiper napísal:no W7 je stabilnesí, zozere menej ram a je bezpecnejsi. Ale zase zavisi ci to porovnavam s win xp home alebo xp profesional. (Toto plati v pripade ze windows je originalny)
Win 7 žere viac RAM ako XP. Profesional a home je takmer to isté, takže moc nezáleží či porovnávam jedno alebo druhé. A to že si stiahnem z netu win a hodím tam aktivátor, tak to znamená že sa nejak degraduje? Skús nabudúce porozmýšľať skôr ako niečo napíšeš. To že je bezpečnejší a stabilnejší je pravda.
K veci. Win 7 je vo všetkých smeroch lepší než XP. Môžem doporučiť. A tu máš porovnania XP vs Vista vs 7
A keď mi za tento príspevok dá niekto K- za to že xp bude vždy lepší, tak to je úbohé
Windows XP bol perfektný os v časoch svojej slávy, ale ten čas je už dávno preč. Windows 7 sa nedá ani porovnávať s XP. A tá ram pri Win 7 je smiešna. Pred piatimi rokmi ked som mal 1Gb ram a to bola novinka na trhu a nikde v okolí to ešte nebežalo, ale dnes? 4Gb je základ keď chceš niečo normálne na počítači aj rozbehať. Veď len niektoré grafické programy a hry ti zožerú celú ram.