Windows 7 - Disk "fuč"

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Windows 7 - Disk "fuč"

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Seruste, mám taký problém XP-čko mi začalo haprovať tak som si povedal že vyskúšam W7 nainštaloval som no po otvorení Tento počítač mi zmizla jedna partícia. Pri inštalácií bola vidno že tam je a bola možnosť aj na ňu inštalovať a všimol som si že pri všetkých bolo "Primary" ale pri ej čo zmizla bolo "system". A tá partícia ktorá zmizla bola pri XP ako primárna ja som nemal primárne C ako všetci ľudia ale D :D Neviete niekto ako dosťa tu particiu s5? Lebo tam mam kopu dôležitých vecí :)

Diki za rady
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Skús sa pozrieť do Správy diskov (diskmgmt.msc), čo Ti na danom mieste vypisuje..
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

ten v červenom protestuje nevyznam sa v tom čo to tam piše ak by pomohlo natiahnem tam slovenčinu :)

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 19:15 )
v tom spravcovi som zmenil pismenko a uz sa ukazal v Tento pocital ale pise acces denied tento problem som už raz mal

//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 20:32 )
som tam klikal na všetko možne ale nejak sa mi to nepodarilo rozbehať asi to spravím tak že natiahnem XP tam mi tá partícia pôjde skopnem všetko na C potom nainštalujem 7 XP hodí do zložky .old a to vymažem :D komplikované ale dako to musim vyriesit
Prílohy
Untitled.png
2.jpg
Napísať odpoveď