Zdravim,mam starsi 500GB HDD ktory bol rozdeleny na C a D 250GB-250GB.
HDD mal vadne sektory na C-ecku,ktory boli opravene a chcel by som zachranit data z D-ecka.Avsak Windows 7 mi ho nechce zobrazit ako Lokalny disk.
Windows 7 nevie načitať Lokálny disk D
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows 7 nevie načitať Lokálny disk D
skus priradit pismenko
Myslíš tých 250,92GB? Skús tú oblasť naformátovať (daj rýchly formát), nič na ten disk neukladaj, ale hneď spusti nejaký soft na obnovu zmazaných súborov, napr. Recuva a daj prehľadať ten disk..
Prípadne skús použiť nejaký Active Partition Recovery..
Prípadne skús použiť nejaký Active Partition Recovery..
Ked ho sformatujem,tak pridem o vsetky data nie ?
Recuva obnovi iba niekolko MB nie ? Ja potrebujem komplet fotky...
Netreba nieco v BIOS-e nastavit ?
Recuva obnovi iba niekolko MB nie ? Ja potrebujem komplet fotky...
Netreba nieco v BIOS-e nastavit ?
Rýchlym formátom sa dáta na disku fyzicky nemažú, zmaže sa iba hlavička, ktorú Recuva dokáže obnoviť.
Ja raz menil veľkosti partícií na disku, samozrejme mi to padlo s BSOD, tiež som mal takto nevytvorené partície, dal som rýchly formát a cez Recuvu som obnovil 95% všetkých dát na danej partícii..
Tak skús si zohnať Active Partition Recovery.. aj s týmto nástrojom som už skúšal obnoviť stratenú partíciu a tiež sa podarilo.

Ja raz menil veľkosti partícií na disku, samozrejme mi to padlo s BSOD, tiež som mal takto nevytvorené partície, dal som rýchly formát a cez Recuvu som obnovil 95% všetkých dát na danej partícii..
Tak skús si zohnať Active Partition Recovery.. aj s týmto nástrojom som už skúšal obnoviť stratenú partíciu a tiež sa podarilo.
Skús napísať ako alebo čím si opravil tie vadné sektory na disku.