Windows 7 neviem aktivovat

Informácie o software, ankety...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Windows 7 neviem aktivovat

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Cavko dnes som si preinstaloval Windows 7 HP a z neakeho dvovodu mi ho nechcelo aktivovat zo serialom a musel som volat do microsoftu aby som ho vedel aktivovat a tam mi povedali že, ak nahodou budem musiet instalovat znova windows tak budem musiet uz volat lebo ze to uz nebudem vediet aktivovat cez serial. Je to pravda alebo mal niekto podobne skusenosti ??? dakujem :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Windows 7 neviem aktivovat

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak je to OEM verzia , tak je to normálne , že to musíš aktivovať cez telefón.
Až tak do toho nevidím , ale ak si na tom notebooku nič nevymieňal , tak to aktivačné číslo čo ti nadiktovali cez telefón by ti malo teoreticky platiť aj nabudúce , ak si si ho zapísal :)

Zazálohuj si ten celý HDD aj s Windowsom napríklad pomocou Acronis True Image 11 Home CZ a keď sa ti niečo pokazí , tak len zo zálohy obnovíš celý HDD a za 2 minúty máš naspäť znovu čistý neporušený Windows a nemusíš nikam volať.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

To aktivacne cislo platit zrejme nebude, kedze je zavisle od generovaneho cisla.

Ci je verzia OEM, alebo RETAIL, na tom nezalezi, oboje idu aktivovat cez net. V jeho pripade muselo zohrat rolu nieco ine, divne je uz to, ze windows, ktory je vpodstate image uz raz nainstalovaneho systemu k notebooku, si pyta aktivaciu. Urcite si ten windows 7 instaloval z media k danemu notebooku? Alebo si pouzil tuto instalacku na ine PC.
Daniel9911
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

to je ze som to pouzil k PC ku ktoremu som to kupil a pred mesiacom som musel zase instalovat windows lebo mi padol a nepomohlo ani repair takze vtedy mi to islo ale teraz som to dal zase a mi nechcelo zobrat key stale mi vypisovalo ze aktivacia na tomto pocitaci neni mozne a to som z original DVD neinstaloval do ineho PC ci notebooku tak neviem ono to asi s Loadermi nemoze suviesiet alebo hej ??
Napísať odpoveď