Windows 7 už budúci rok!?
-
skcookie
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mam win 7 uz asi mesiac a isiel bez problemov no dnes nechcel nabehnut z hybernacie ostalo to pri obrazovke welcome, tak som ho natvrdo vypol.
teraz ale nabehne len celaa cierna obrazovka s napisom verzie dolu a mozem behat s kurzorom inak nic.
neviete co to mohlo sposobit nic som predtim neinstaloval.

teraz ale nabehne len celaa cierna obrazovka s napisom verzie dolu a mozem behat s kurzorom inak nic.
neviete co to mohlo sposobit nic som predtim neinstaloval.
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vista je kktina nenormalna uplny odpad ako to vobec mohol microsoft vydat a predat.... pani a damy nemozem si pomoct ale asi instalujem stary dobry win 3.1
alebo idem na Linux...... Microsoft SUXXXXXXX....................a bill gates je Magor s furou penazi...
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 2:15 )
mohlo to byt sposobene tym ze si mal v pc nejaku app ktoru 7cka nepodporovala alebo bola strasne stara a tam sa zvykne seknut a dost ... mne to robi Vista, cez vikendik instalujem 7 a ak ani toto nepojde v poho idem na Linux alebo na Mac ak najdem nejaku verziu co mi na tomto pojde pri najhorsiom mam origosko xp
//autoeditácia príspevku ( 05 Jun 2009, 2:15 )
mohlo to byt sposobene tym ze si mal v pc nejaku app ktoru 7cka nepodporovala alebo bola strasne stara a tam sa zvykne seknut a dost ... mne to robi Vista, cez vikendik instalujem 7 a ak ani toto nepojde v poho idem na Linux alebo na Mac ak najdem nejaku verziu co mi na tomto pojde pri najhorsiom mam origosko xp
Nebolo to predtym tak ze mala fungovat az do marca?A vtedy malo zacac aj to obmedzenie?Od 1. júla prestane fungovať Beta veria nového operačného systému Windows 7.
Pre tých čo si ešte nestihli nainštalovať Windows 7 RC, je tu pár posledných dní, aby to stihli urobiť. Po danom termíne sa vám bude každé 2 hodiny reštartovať počítač. Od 1. augusta prestane úplne fungovať.
Možnosť testovať Windows 7 RC je obmedzená do konca februára 2010.
Windows 7 sa začne oficiálne predávať od 22. 10. 2009.
Nainštaloval som si RTM verziu. Bol som prekvapený, ale nie pozitívne. Skoro všetko je identické ako vo Viste.
Hlavné zmeny:
- nový taskbar, čo sa mne nie príliš páči ale dá sa používať
- nové témy a pozadia
- mierne zmenemá štruktúra ovládacieho panelu
- uac, čo v základnom nastavení nehlási všetky zmeny, treba nastaviť na maximum aby to bolo ako na viste
Šokujúce je, že úplne rovnaká je zvuková schéma po inštalácii, prihlasovacia obrazovka (je tam len iný obrázok) a skoro všetko ostatné.
Toto by kľudne mohli dať do windows update ultimate extras alebo do vista sp3.
Je ale kríza a takto sa im to oplatí viacej vydať ako vraj novú verziu windowsu ako v sp3.
To neuveriteľné zrýchlenie bootovania a všetkého oproti VistaSP2 som nejak nevšimol, toto bolo ďalšie placebo.
Je to menej kompatibilné so starším hardware-om, ovládačmi a s antivírusmi, aj keď sa tvrdí, že všetko čo "ide" na viste ide aj na sedmičke nie je celkom pravda. Dá sa tam všetko nejak nainštalovať, ale to nie je kompatibilita keď tak to treba "znásilniť", a potom po reštarte nasledujú hlásenia o nekompatibilite.
Hlavné zmeny:
- nový taskbar, čo sa mne nie príliš páči ale dá sa používať
- nové témy a pozadia
- mierne zmenemá štruktúra ovládacieho panelu
- uac, čo v základnom nastavení nehlási všetky zmeny, treba nastaviť na maximum aby to bolo ako na viste
Šokujúce je, že úplne rovnaká je zvuková schéma po inštalácii, prihlasovacia obrazovka (je tam len iný obrázok) a skoro všetko ostatné.
Toto by kľudne mohli dať do windows update ultimate extras alebo do vista sp3.
Je ale kríza a takto sa im to oplatí viacej vydať ako vraj novú verziu windowsu ako v sp3.
To neuveriteľné zrýchlenie bootovania a všetkého oproti VistaSP2 som nejak nevšimol, toto bolo ďalšie placebo.
Je to menej kompatibilné so starším hardware-om, ovládačmi a s antivírusmi, aj keď sa tvrdí, že všetko čo "ide" na viste ide aj na sedmičke nie je celkom pravda. Dá sa tam všetko nejak nainštalovať, ale to nie je kompatibilita keď tak to treba "znásilniť", a potom po reštarte nasledujú hlásenia o nekompatibilite.
kotlas666.. iba ak si si počítač kúpil po 26.6.2009 a navyše spĺňaš ešte ďalšie podmienky. Viac info tu:
http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... grade.aspx
http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... grade.aspx
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
uz v Bete som nenarazil na nejake problemy, rovnako ako v RC. RTM som neskusal, ale da sa predpokladat, ze horsie na tom nebude 
Moje osobne skusenosti? Trosku inak prevedena vista, takze spokojnost. Nieco zlepsili, nieco domrvili, ale v principe je to to iste. Mozno na pomalsich masinkach bude rychlejsia sedmicka ako vista, toto ale uz z vlastnej skusenosti posudit neviem.
Moje osobne skusenosti? Trosku inak prevedena vista, takze spokojnost. Nieco zlepsili, nieco domrvili, ale v principe je to to iste. Mozno na pomalsich masinkach bude rychlejsia sedmicka ako vista, toto ale uz z vlastnej skusenosti posudit neviem.