Windows 7 wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
PeetPb
Novice
Novice

Windows 7 wifi

Príspevok od používateľa PeetPb »

Zdravim

Mam windows 7 64bit notebook acer aspire 5542g so sietovym adapterom atheros ar5b93 nainstaloval som drivery ale niesom schopny pripojit sa na bezdrotovu siet. Popri tom ten adapter funguje pretoze na ubuntu funguje bez problemov ale na win nie. Poradili by ste mi ? Dakujem
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows 7 wifi

Príspevok od používateľa Arkaz »

ako konkretne nejde pripojit? nenajde siet? alebo len nepripoji? pripajas sa cez windowsacku aplikaciu alebo cez nejaku utilitu k wifine?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

treba skúsiť iný wifi driver
mal som ten istý problém na win7, sieť našlo, ale keď som sa chcel pripojiť, tak napísalo chybu
PeetPb
Novice
Novice

ani nesieti indikator zapntej wlan ... nehlada siete ani nepripaja k nim nic ...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

no tak ked nesvieti indikator nic tak ovladace su zle isto. lebo system ti asi ani nerozpozna tu kartu. pod ubunutu ano ale pod winom nie. stiahni poriadne drivere a musi to ist =)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Priznam sa ze takyto post som este nevidel. Vsetci sa pred istym casom stazovali ze im wifi na windowse funguje a v ubuntu nie. Akosi ma to vnutorne uspokojuje... btw, driver si zhanal sam, ci si ho windows nasiel svojpomocne? Vo win 7 sa mi paci ze si dokaze zdetekovat zariadenia a potahat si k nim drivre cez windows update.
PeetPb
Novice
Novice

hej tebe sa paci windows lebo (...) ? :D mne sa paci hocico s unix kernelom lebo ani si nemusim pockat aby nasiel tie drivery . proste na ubuntu ide uplne v pohode... teda .. nejde mi pripojit na skolsku siet cez PSK ale inde bude problem pretoze na free pripojit ide ... dokonca ide aj crackovat uplne v pohode funguje aj packet injecting ... deauth aj ARP resending ... ale na tom windowse ani len ju nerozpozna .. takto najprv si nasiel sam ... nic... potom som stiahol s offic stranky ... nic ... potom som pisal supportu aceru poslali mi link na driver ... nic :((
Napísať odpoveď