Windows 8
Re: Windows 8
"If you clean installed Windows 8.1 Preview by using an ISO then you can update to the final version of Windows 8.1 using the Store today, but the system won't activate without a Windows 8.1 license key. Microsoft says existing Windows 8 keys will not work on systems that clean installed the Preview and update to 8.1. If you were previously running Windows 8 then you'll need to reinstall that copy before moving to 8.1 to ensure you don't have to purchase a new key."
Tak tomuto hovorím FAIL zo strany Microsoftu. Najskôr ponúkajú Preview verziu 8.1 všetkým, a teraz zisťujem, že ako idiot stratím všetko, pretože budem musieť spraviť čistú inštaláciu. Navyše, ako idiot budem ťahať najprv Osmičku, a potom zo Store-u 8.1. Fakt bravo. Nelogické ako v lete sneh. Neviem, prečo by som nemohol použiť svoj kľúč z osmičky keď som inštaloval ISO, nakoľko ich Store bol do*ebaný a nedalo sa to stiahnuť.
Tak tomuto hovorím FAIL zo strany Microsoftu. Najskôr ponúkajú Preview verziu 8.1 všetkým, a teraz zisťujem, že ako idiot stratím všetko, pretože budem musieť spraviť čistú inštaláciu. Navyše, ako idiot budem ťahať najprv Osmičku, a potom zo Store-u 8.1. Fakt bravo. Nelogické ako v lete sneh. Neviem, prečo by som nemohol použiť svoj kľúč z osmičky keď som inštaloval ISO, nakoľko ich Store bol do*ebaný a nedalo sa to stiahnuť.
stiahol som Win 8.1 zo Storu a teraz to dost lutujem. Stiahnutie aj instalacia boli relativne rychle, ale co nastalo potom ked sa to spustilo ma velmi nepotesilo: niekolko starych programov sa odmietalo zapnut a ked som ich prave teraz preinstaloval tak vypisalo ze je problem s kompabilitou a koniec. Nehovoriac o tom ze mi zmizlo nastavenie vsetkeho, od formatu obrazovky az po velkost fontov v Total Commander. 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Prečo sa mi Windows 8.1 nezobrazuje v obchode?
Mám všetky aktualizácie, Win je orig.
Mám všetky aktualizácie, Win je orig.
pouzil som link uvedeny dolu pod clankom: http://www.wpcentral.com/windows-81-now ... dows-store /ale radsej si to ani nedavaj, musel som preinstalovat kopec veci,polovica programov nefungoval vratane nvidia driverov/
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Upgradovať windows dokonca ešte s driverom bez podpory windows 8.1? xD
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Skúsil som ale nefunguje. Skúšal som vyhladať v obchode, potom som skúsil aj cez stránku microsoft, ale v obchode to niejegogo956 napísal:pouzil som link uvedeny dolu pod clankom: http://www.wpcentral.com/windows-81-now ... dows-store /ale radsej si to ani nedavaj, musel som preinstalovat kopec veci,polovica programov nefungoval vratane nvidia driverov/
osmicku sa sice intenzivne stacim optimalizovat na sedmicku, ale neda mi to opytat sa - co zatial hovorite na ten update (alebo verziu)?
oplati sa to alebo je to len cista kozmeticka uprava, ktora vobec neovplyvni pracu so systemom?
oplati sa to alebo je to len cista kozmeticka uprava, ktora vobec neovplyvni pracu so systemom?
okrem toho ze s tym bola robota naviac som si nic extra pozitivne nevsimol.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je tam obrovská kopa vylepšení.. Oplatí sa to
Mám Preview, a už tá sa SAKRA OPLATÍ. Táto finálna je snáď ešte lepšia.
dá sa nejako win8 nastaviť tak, aby mal výzor podobný win7??- sorry ak to tu už bolo... myslím teda, aby som nemal modrú plochu s okienkami, ale klasickú "lištu"- neviem ako sa to volá správne- teda ten pásik dole, nalavo so tlačidlom Štart (na ktoré keď kliknem tak tam budú tie dva stĺpce s položkami ako Dokumenty, Ovládací panel, Hľadať,...), napravo čas a medzi tým na pásiku otvorené okná resp. aj ikony pre programy, hry,... čo často používam) a ostatok plochy bude s obrázkom aký si nastavím na pozadie a budú tam ikony, priečinky, zložky ako ich poznáme z win7??
niečo som na nete našiel, ale neviem, či to je presne to čo potrebujem
niečo som na nete našiel, ale neviem, či to je presne to čo potrebujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Všetko to čo si vymenoval má aj windows 8, vlastne jediný rozdiel medzi UI windowsu 7 a 8 je že osmička má namiesto štartu metro. Inak má 8mička plochu na ktorej máš priečinky, ikony, nastavuješ si pozadie. V prílohe máš ako to vyzerá
tak to je super- dlho som mal z 8mičky strach, kvôli tomu, že funguje len s tým výzorom aký je na väčšine fotkách na nete... a pls., ako sa to nastavuje- čo som ja našiel niečo podobné na nete, tak treba sťahovať nejaké doplnky... a našiel som aj toto -toto je ono??- http://windows.microsoft.com/sk-sk/wind ... assic-view
ďakujem
ďakujem
Na tej stranke mas napisane Platí pre Windows Vista, cize nie, nie je to ono.
aha, sorry, nevšimol som si. prepáčte... a vedel by niekto ktorý návod platí na win8?? ďakujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nič z toho pre W8 neplatí, takto to vyzerá hneď po nainštalovaní bez akéhokoľvek nastavovania
Nainstaloval som si novy update windows 8.1 a neide mi skype, aj som ho preinstaloval aj poskusal kompatibilitu a stale neide, pri zapnuti vypisuje ze program prestal pracovat. je to desktopova verzia, tu metro verziu nechcem je naprd mal som ju, chcem klasicky skype. Poradte pls
-
MichalkoOo
Zablokovaný
preinštaluj ho
Preinstaloval som ho, dokonca som si nainstaloval este starsiu verziu 5.10 a stale to isteMichalkoOo napísal:preinštaluj ho
mne na 8.1ke ide skype v pohode, niečo blbne u teba