Uznavam ze pokial niekto pouziva komp iba na pristup na net, email a hranie hier, tak sa mu to moze zdat mierne prehnane.
Windows 8 zabezpečenie
Re: Windows 8 zabezpečenie
musim priznat ze na compe robim aj rizikovejsie operacie, chodim napr na stranky ktore su automaticky blokovane antivirusmi ako rizikove kvoli pochybnym skriptom a pod.V minulosti sa mi napriklad stavalo ze FW mi hlasil utok zvonku na pristup do mojho compu, co samozrejme zablokoval.Netusim stupen realneho ohrozenia a ani ma to nezaujima,pravdepodobne to bola iba banalita, ale ide mi o princip. Samotny Hdd je sifrovany ako celok a este naviac obsahuje aj kontajnery s inym heslom.Mojim cielom je znizit moznost uniku udajov na minimum.
Uznavam ze pokial niekto pouziva komp iba na pristup na net, email a hranie hier, tak sa mu to moze zdat mierne prehnane.
Je napriklad kopec ludi ktori su politicky aktivny, podnikatelia, spolocenski aktivisti a pod. a potrebuju mat ochranu sukromia na inej urovni ako bezny clovek/netvrdim ze sa ma to tiez musi tykat, len ako priklad,v kazdom pripade sucasnemu systemu -okrem ineho-az tak moc nedoverujem/