Ahoj. Stava sa mi taka vec ze po zapnuti PC mi neukazuje mechaniku ani ked ju za ziva zapoji ma vypojim samozrejme sa jej nic nestane musim vypnmut PC zapojit vypojit a znova zapnut. Suvisi to s BIOSom ?
kompy skladam kazdy mesiac aspon jeden novy takze zapojene to mam na 100%...dal som ju do druheho SATAcka tak teraz par dni fici teda spon win ju ukazuje...bohvie kde je chyba a instalacku nepotrebuje vo wine je to obyc LG DVD RW ktoru som uz predtym v jednom PC mal...tak zatial dakujem za helpa
Ničo podobné som mal aj ja. Pokazila sa mi základná doska, kúpil som si rýchlo takú najlacnejšiu a odvtedy to blbne podobne. Neviem či nemáš tiež takúto low-end dosku, tie nie sú veľmi spoľahlivé ani kvalitné.
Niekedy mi nerozpozná harddisk, keď tam zapojím ďalší alebo sa totálne zastaví pri bootovaní. Keď ten nový hardware vyberiem tak zase je všetko ok. Všetko je zapojené dobre, káble sú OK ale blbne to sem-tam.
Toto teraz robí aj susedovi a ešte som nemal čas sa na to pozreť.
Ale mám jeden tip čo to môže robiť a to - ovládače na základnú dosku - ATA driver - tá jeho má radič na ATA Jmicron alebo také niečo
Thovt napísal:Toto teraz robí aj susedovi a ešte som nemal čas sa na to pozreť.
Ale mám jeden tip čo to môže robiť a to - ovládače na základnú dosku - ATA driver - tá jeho má radič na ATA Jmicron alebo také niečo
zatial fito fici dal som to do druheho slotu tak neviem mozno aj windowsu zasibava...ale mam tu aj linux tak mozno aj s tym sa haluzi