Windows DVD Maker

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
JakubVelic
Novice
Novice

Windows DVD Maker

Príspevok od používateľa JakubVelic »

Ahojte,

chcel by som sa poradiť vytvoril som DVD s fotkami s menu s hudbou presne tak ako to DVD maker ponúka. Ale mám problém so spomínanou hudbou mám DVD dlhé 1h 20 min a približne v 20. minúte videa sa skončí pesnička (do tedy je všetko v poriadku) a do 45. minúty je úplne ticho. Obraz ide no potom zase začnú hrať pesničky.
A spravil som aj iné DVD s inými fotkami a zase sa mi zo 40 minutového videa pokazilo audio na 20 minút. Čiže v 20. minute sa skonči pesnička a potom už je ticho až do konca v tomto druhom prípade neviete mi niekto poradiť ?

Za odpovede vopred ďakujem.
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Re: Windows DVD Maker

Príspevok od používateľa D.I.K. »

ja som dvd maker nikdy nepoužíval ,ale poradím ti ,urob to v programe windows live movie maker (ak si si nainštaloval LIVE od Microsoftu určite ho máš ,ak nie tak si zožeň už tie lepšie ) ,a ket tam budeš dávať hudbu len zaškrtni poličku ,hudba do konca či ako to tam je a ono ti tu hudbu dá tak aby hudba skončila spolu s fotkami
JakubVelic
Novice
Novice

Re: Windows DVD Maker

Príspevok od používateľa JakubVelic »

toto presne je aj v DVD Makeri .. že zaškrtnem toto políčko ... ja tam tej hudby dám dosť presne ešte aj naviac ostane .. ale proste niekde v strede sa vypne apotom pustí ...
Napísať odpoveď