windows media player .flv

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

windows media player .flv

Príspevok od používateľa drewodrewo »

čaute mám takú otázočku: v playeri je možnosť nadstaviť pre ktoré formáty je predvolený,ale nevidím tam možnosť ako pridať niaky formát napr .flv a wmp ich v poho prehrá.....dá sa to niako vôbec?
vďaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nastav sa cez Tento pocitac, pripadne Total Commander na ten subor, klikni pravym tlacitkom (v pripade Total Commanderu drz dlhsie prave tlacitko), zvol Otvorit v programe - Zvolit program... a tam si vyberies WMP, este dolu zaskrtnes, aby sa na prehravanie tohto formatu pouzival vzdy WMP a das OK. A je to :)
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

hojko napísal:Nastav sa cez Tento pocitac, pripadne Total Commander na ten subor, klikni pravym tlacitkom (v pripade Total Commanderu drz dlhsie prave tlacitko), zvol Otvorit v programe - Zvolit program... a tam si vyberies WMP, este dolu zaskrtnes, aby sa na prehravanie tohto formatu pouzival vzdy WMP a das OK. A je to :)
:oops: ospravedlňujem sa za neodrozumenie...som to písal jak retard :( (o 5:00).
no wmp-som myslel ako skratku pre windows media player a nie ako príponu......
ešte raz a zrozuminelne:
windows media player mi to bez problému prehrá.ak kliknem pravým výberovým na myške a zvolím možnosť otvorit v programe tak tam je políčko s otázkou či má podobné formáty vždy prehrať vo vybranom programe. ale ked to zaškrtnem a spustím to windows playerom ide ale pri budúcom spustení zasa nero :( zato som chcel vedieť či sa dá vo windows media playeri manuálne zadať formát (teda .FLV) pretože b tom zozname v nadstaveniach windows media playeru to nie je......ešte raz sorry :oops:
Napísať odpoveď