Škoda len, že hovorili viac menej z toho marketingového/laického hľadiska, a nejakých technických špecifikácií sme sa nedočkali.
Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
Re: Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
Tak, akurát skončila konferencia Windows Phone 8. Čo na to hovoríte? Mňa to neskutočne nakoplo. Používal som Symbian (v3, v5, ^3), Android, iOS, a zopár dní aj HTC s Windows Mobile, myslím 6.1. No táto prezentácia ma nakopla až tak, že silno uvažujem o prechode na WP8, len by som si to rád najskôr vyskúšal. Konkrétne si robím zálusk na Lumiu 920 - už len kvôli tomu foťáku. 
Škoda len, že hovorili viac menej z toho marketingového/laického hľadiska, a nejakých technických špecifikácií sme sa nedočkali.
no priamo prezentaciu som nevidel, teraz som pozeral rozdiely medzi wp7.5 a wp8 a popravde moc toho nie je. homescreen + lockscreen su najzaujimavejsie, zbytok su skor take detaily (rooms by mohli byt super, ale asi nikdy nedonutim vsetkych kamaratov aby nakupili wp8 telefony
).
pokial 7.8 update prinesie aj ten lockscreen, tak ozaj nebudem mat moc dovodov na upgrade, aspon nie hned. ked ale pride ten cas, tak urcite nejaky wp8 telefon, iphone som mal, je to super system ale oproti wp je to proste nuda
a android ma nikdy moc nelakal.
keby som mal teraz kupovat novy telefon, tak htc 8x, samozrejme lumia 920 je lepsia, ale aj vacsia a drahsia. fotit fotim minimalne.
htc 8x by malo stat rovnako ako lumia 820 a kedze nokia mapy budu mat uz vsetky telefony, tak htc vyhrava s lepsim displejom a subjektivne sa mi paci viac.
pokial 7.8 update prinesie aj ten lockscreen, tak ozaj nebudem mat moc dovodov na upgrade, aspon nie hned. ked ale pride ten cas, tak urcite nejaky wp8 telefon, iphone som mal, je to super system ale oproti wp je to proste nuda
keby som mal teraz kupovat novy telefon, tak htc 8x, samozrejme lumia 920 je lepsia, ale aj vacsia a drahsia. fotit fotim minimalne.
htc 8x by malo stat rovnako ako lumia 820 a kedze nokia mapy budu mat uz vsetky telefony, tak htc vyhrava s lepsim displejom a subjektivne sa mi paci viac.
aacid: Včera som tuším čítal, že Rooms bude možné používať aj s užívateľmi iOS. Hádam nemám halucinácie. Každopádne, súhlasím s tebou. 
ak som to spravne pochopil, tak ano, ale iba ciastocne. kalendare boli potvrdene ale myslim ze zrovna to chatovanie (asi najdolezitejsia funkcia rooms) pojde iba medzi wp8 uzivatelmi.
Zvycajne nemam v laske MS reklamne videa ale tato sa im podarila.
Jak skopírujem obrázky do internej pamäti telefónu? Mám Lumiu 520.