Zdravim
Pozeral som sa ci tu najdem taku podobnu temu,ale nikde som ju nenasiel,tak som ju zalozil.
Chcem sa spytat,ci nepozna niekto nejaku stranku kde sa daju stahovat platene aplikacie zadarmo.
Ak mate nejake uzitocne,dobre alpikacie na WP tak by ste tu mohli nieco hodit.
Vdaka
Windows Phone Aplikacie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows Phone Aplikacie
práve preto si tu takú tému nenašiel. Warez tu neriešime, a keby si si pri registrácii prečítal pravidlá a neodklikol že s nimi súhlasíš bez čítania, tak by si to vedelerror22 napísal:Zdravim
Pozeral som sa ci tu najdem taku podobnu temu,ale nikde som ju nenasiel,tak som ju zalozil.
Chcem sa spytat,ci nepozna niekto nejaku stranku kde sa daju stahovat platene aplikacie zadarmo.
Ak mate nejake uzitocne,dobre alpikacie na WP tak by ste tu mohli nieco hodit.
Vdaka
Ok sorry moja chyba
Len pre info. Na winPhone 8 nedostanes aplikaciu, pokial nemas pripojenie do Store-u. Sideload funguje, avsak overuje ci je dana aplikacia priradena (zakupena) k Microsoft accountu. Takze tam warez ani nedostanes.
myslim ze sa da aj warez .... musis si stiahnut developer povolenie a zobere ti aj warez hry ..potom napr. aj na slabsich wp rozbehnes napriklad modern combat 4
Ano, ale je tam obmedzenie na pocet nainstalovanych aplikacii. Detaily na nete.kutlo napísal:myslim ze sa da aj warez .... musis si stiahnut developer povolenie a zobere ti aj warez hry ..potom napr. aj na slabsich wp rozbehnes napriklad modern combat 4