Zdravím
Mám tu čisto nový notebook HP ProBook 4530s. No nedostal som ku nemu Recovery disc. Nikde v počítači som nenašiel ani HP recovery manager ani nič podobné aj keď na internete som našiel žeby sa tam mal nachádzať. Potom som ešte našiel niečo také že sa dá za $10 objednať ale bohvie či to vôbec pôjde zo Slovenka keďže som na stránke nič také nenašiel...
Vedeli by ste mi pomôcť ?
Windows recovery Disc (HP4530s)
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows recovery Disc (HP4530s)
Bol NTB kúpený spolu s operačným systémom? Ak nebol, tak by na tom recovery disku ani nemalo čo byť.. Odporúčam nainštalovať operačný systém obvyklým spôsobom (z USB kľúča alebo DVD) a manuálne stiahnuť potrebné drivery
Re: Windows recovery Disc (HP4530s)
Práveže niektoré notebooky sú zakúpené bez CDčka ale po zapnutí a doinštalovaní Windowsu by mala byť možnosť napáliť Recovery disc. Lenže tu nie je. A ja viem ako sa inštaluje Win no bol by som rád keby ho po čase môžem vrátiť do pôvodného stavu spolu s HP softvérom.
Niektoré fungujú tak, že sa to ten Recover spustí priamo z Notebooku a dá sa použiť iba raz. Ale ani nič také som tu nenašiel. Mám doma ešte ďalšie 2 notebooky a k nim som dostal Recovery disky... tak ja neviem.
Niektoré fungujú tak, že sa to ten Recover spustí priamo z Notebooku a dá sa použiť iba raz. Ale ani nič také som tu nenašiel. Mám doma ešte ďalšie 2 notebooky a k nim som dostal Recovery disky... tak ja neviem.