windows
-
fuckofwindows
Amateur
windows
Mohol by mi niekto pomoct??? kupil som si ASUS F5GL APO95 a nejde mi tam nainstalovat windows xpecko...momentalne mam alternativne nainstalovany UBUNTU, ale som lama a som rad ze ho mam naemulovany v konecnej podobe a aspon neak mi to funguje a nemam ovladace na grafiku... potreboval by som tam dat xp...vypysuje to chybu, ze na disku je virus alebo je poskodeny, ze mam restartnut komp a skontrolovat disk radice diskov, pripadne ich odinstalovat. PLEASE HELP ME...!
-
jaroslavzatko
Medium Expert
xx
Snazis sa asi nainstalovat win zo systemu,,musis to spravit inak:
1.Ak mas nadstavene botovanie CD pri starte (boot device v biose),len restartnes comp a zacnes instalaciu priamo z cd
2.Mozes mat problem so sata diskom ak mas starsi windows,,treba prestavit ata/sata v biose
3.ovladace na XP si natahas z oficialnej stranky vyrobcu notebooku(samozrejme 1 ovladac potrebujes mat este predtym,aby si sa na net dostal)
1.Ak mas nadstavene botovanie CD pri starte (boot device v biose),len restartnes comp a zacnes instalaciu priamo z cd
2.Mozes mat problem so sata diskom ak mas starsi windows,,treba prestavit ata/sata v biose
3.ovladace na XP si natahas z oficialnej stranky vyrobcu notebooku(samozrejme 1 ovladac potrebujes mat este predtym,aby si sa na net dostal)
-
fuckofwindows
Amateur
Re: xx
Praveze ho instalujem s cd...vyskusal som viac windowsov(samozrejme su to kopie)...
boot device priority som skusal prestavit na cd, ale aj tak to nejde...vypysuje tu istu chybu...
s ovladacmi na xp problemy nie su, je ich na nete plno...
len na linux nie su funkcne drivre(alebo neviem v com je chyba) a dost ma to mrzi, po nainstalovani driveru, restarte a po nacitani ubuntu, este pred prihlasenim sa do systemu mi zhasne monitor a koniec...
javascript:emoticon(':?')
boot device priority som skusal prestavit na cd, ale aj tak to nejde...vypysuje tu istu chybu...
s ovladacmi na xp problemy nie su, je ich na nete plno...
len na linux nie su funkcne drivre(alebo neviem v com je chyba) a dost ma to mrzi, po nainstalovani driveru, restarte a po nacitani ubuntu, este pred prihlasenim sa do systemu mi zhasne monitor a koniec...
javascript:emoticon(':?')
-
fuckofwindows
Amateur
nepokusam...mam nainstalovane ubuntu...klasicky spustam boot pri zapnuti, naskoci modre okno s nacitavanim jadra windowsu xp, atd. a k samotnej instalacii sa uz nedostanem...konyk87 napísal:nepokusas sa nahodou windows nainstalovat na ext3 particiu?
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 13:41 )
a este nieco...v predajni, kde som to kupoval mi na ziadost o pomoc napisali, ze mam doniest laptop, windows a za poplatok 13.27 oiro mi ho tam "natlacia"