windows Vista do notebooku help surne :( help

Informácie o software, ankety...
leito
Novice
Novice

driver pre notebook

Príspevok od používateľa leito »

Takže som tu videl presne taketo niečo ale nemam taky problem ako on že ako nainštalovať windows že ako na to ja mam zas riadne iny.Takze mam dost velky problem s ovladacmi na notebook. Ako viete v poslednom čase sa nevyrabju ovladače na windows XP len Vista. Ide o notebook Toshiba Satellite A210-16F . Dostal som ho s original windows Vista ale ja chcem windows XP :( . Po nejakom čase som našiel ovladače nan ale nejak jednoducho nefunguju. Nainštalujem pyta reštart a nič akokeby bol nenainštalovaný. Ak jednoduch norozbehnem ovladace na xp tak povedzte nech to neskušam ako pako. Tie ovladače čo som našiel su na original stranke takže niesu žiadne fake kuknite ale neviem jednoducho nič nereaguje.
Kód:
http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... service=UK

takže tuna som našiel možete kliknuť jednoducho potom Satellite. A series, A210 a tam su tie ovladače. A hladal som aj cez google rozne a nenašiel som soro nič a ked j niečo tak to iste že nešlo. Jedine čo mi šlo bolo sieťovka :) a na grafiku napisalo že nemože najsť zariadneie :x hned na začiatku inštalacie , power save nainštalovalo ale v spodnom paneli nikde nebol a ked som ho spuštal v ovladacom tak že nemože spustit

//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 23:46 )
To tu fakt nikto nevie poradiť? že čo a ako? niekto to snad musi vedieť
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

uz som nieco take riesil na asus, nenasiel som ovladace, je pravda, venoval som tomu problemu vela casu, ale keby to bol moj PC venoval by som tomu ovela viac casu-maximum, ak ti mam ja poradit, tak si najdi dobreho kamarata co ti to najde, ale pochybujem, ze sa tu najde niekto kto by bol ochotny zadara sediet niekolko hodin za internetom, a hladat ovladace ktore si nemoze vyskusat, jedine ze by mal rovnaky typ PC a bol ochotny ti poskytnut aspon linky
claymansvk
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa claymansvk »

mno ja mam toshibu A200ku.. tiez som nato nalepil xpcko najprv s ovladacmi od toshiby, potom som vyhladal ovladace priamo od vyrobcov.. na vistu som si po case ale zvykol a xpcko neprinieslo to co som cakal takze downgrade som teda zavrhol...
leito
Novice
Novice

drivery

Ale tak mne by stačilo iba vedieť či sa to da :) A ku tej viste nemam ju rad preto lebo je taka pomala zabera tolo RAM sice jej mam dosť ale aj nejakym programom napr Adobe photoshop CS3 ide vo viste spomalene ako keby pc nestihal ale je to vistou tak hlavne preto som chcel take nieco
mmv38
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmv38 »

posilni RAM, co je to dost RAM
leito
Novice
Novice

driver

Tak podla mna je dost 2 GB. a ak vieš všetky hodnoty tej toshiby tak je to 1.9 turion x2, 2 G RAM, HD 2600 .... a mam pc taku menšiu rachotinu 2600, 1 G ram, geforce 6600 a ten program bez menšich problemov takže v tom to neni a jedneho som sa pytal nato tak vravel jasne odpoved vista.
Napísať odpoveď