na starom PC som zacal mat posledne 2-3 mesiace dozadu problemy s Vistou. Ide o to, ze obcas zmrzne pri loadingu systemu (ked to trva prilis dlho a vsimnem si, ze uz ani neblika ledka disku, tak viem, ze uz sa nespusti). Restartovanie ani nic ine nepomaha, proste to zmrzne znova. Recovery manager dodacne problem vyriesi, vsetko bezi tak ako ma. Teda aspon par nasledovnych dni, potom to znova zmrzne a zase musim dat recovery manager, ktory nieco hlada, nic nenajde a nakoniec to ide spustit.
Avast nenasiel tiez nic. Na microsofte som sa docital, ze sa moze jednat o problem hardwaru a mam spustit diagnostiku pamati. Ta ale tiez nic nenasla. Vsetko je ciste. Cize uz fakt neviem.
V dni, kedy sa mi neda spustit Vista nerobim nic nezvycajne. Nespustam ziadne nove programy ani nic nove neinstalujem, tak je fakt divne, ze niekedy to takto zacne blbnut a inokedy to ide v pohode aj tyzden, ked robim stale len to iste.
Ja osobne mam podozrenie na nejaky skvely program microsoftu. Vacsinu veci vo windowse nepouzivam a mam vypnute aktualizacie. Prave pred tymi 2-3 mesiacmi na mna vyskocilo strasne vela aktualizacii a nechtiac som odklikol a aktualizoval nejake microsoft veci, ktore som predtym nikdy ani nepouzil. Odvtedy to takto blbne.
Cital som, ze to moze sposobovat microsoft defender (ten som prave nikdy nepouzival a nahodou som ho aktualizoval). Mam ho ale znova deaktivovany, napriek tomu problemy pretrvavaju.
Vie mi niekto pomoct?
(Prechod na windows7 nie je pomoc, ktoru hladam