Zdravím,
Chcem sa spýtať či sa nedá nejako "ručne" nastaviť v notebooku "hernú grafiku" ?
Windows mi sám určil iba Intel HD 4000 ale ja tam mám NVIDIA GeForce GT 635M Optimus.
Ovládače mám všetky nainštalované aj v hrách sa grafická zapne iba Windows ju ako keby "nevidí".
Windows vyberá integrovane GPU
-
Earl_Simmons
Light Star
Re: Windows vyberá integrovane GPU
Klikni pravim na pracovnu plochu a tam by si mal mať nastavenie grafiky alebo nečo podobne
a tam v prvej založke by si si mal vedieť nastaviť automaticky alebo manualne ktoru chceš
neviem to presne lebo nemam PC s nvidiou
a tam v prvej založke by si si mal vedieť nastaviť automaticky alebo manualne ktoru chceš
neviem to presne lebo nemam PC s nvidiou
Ak by nepomohlo to co ti poradil Skillex skus:
Preinstalovat ovladac nvidia ale tentokrat s malou zmenou.Takze chod do C:Nvidia/Displaydriver/chod do posledneho adresara napr ja mam 310.70(ten ktory bude uplne dole) preklikaj sa az kym sa nedostanes k adresaru Display.Optimus a ten zmaz a pohladaj tam setup.exe cez ktory spustis instalaciu.Potm by uz malo brat nvidiu ako hlavnu grafiku.
Preinstalovat ovladac nvidia ale tentokrat s malou zmenou.Takze chod do C:Nvidia/Displaydriver/chod do posledneho adresara napr ja mam 310.70(ten ktory bude uplne dole) preklikaj sa az kym sa nedostanes k adresaru Display.Optimus a ten zmaz a pohladaj tam setup.exe cez ktory spustis instalaciu.Potm by uz malo brat nvidiu ako hlavnu grafiku.
-
Earl_Simmons
Light Star
dakujem ...
vyriesim som to tak ze som v BIOSe zakazal vyberanie grafickej karty a uz to fici
vyriesim som to tak ze som v BIOSe zakazal vyberanie grafickej karty a uz to fici
Ale aby si to potom nepocítil na výdrže baterky keď si odstavil integrovanú.
-
Earl_Simmons
Light Star
No ja mam baterku vybratu a idem len na napajanie takze mi to nevadi