je nejaka možnosť ako zamedziť spušťaniu lokalneho pripojenia? teda mam momentalne dlhodobo net lokalne mimo prevadzku... čiže to vôbec nepotrebujem... lenže ked lokalne pripojenie vypnem v sieťovych pripojeniach... pri dalšom spusteny pc je tam znova zapnute... aj ked samozrejme nepripojene, čiže uplne neužitočne...
//mam XP PRO SP3
windows xp - lokalne pripojenie
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
no... tak môj problem je, že aj ked zakažem sieťovu kartu v spravcoch zariadeni.. proste surovo vypnem zariadenie,teda sa nepouživa... lenže pri reštarte alebo aj po uvedeni PC do spanku a naslednom prebudeni je sieťova karta znovu povolena.... nechapem to... pri infra mi to funguje stale.. raz som infra v zariadeniach zakazal a je tak zakazane dodnes...
A nestacilo by vo vlastnostiach pripojenia k miestnej siety zrusit zaskrtnutie u polozky "Po pripojeni zobrazit ikonu v oznamovacej oblasti"?
Proste by tam ikona nebola.
Start - Ovladacie panely - Pripojenie k sieti a Internetu - Sietove pripjenie - pravym tlacitkom klik na Pripojenie k miestnej sieti a vybrat vlastnosti. Vid obrazok:
Proste by tam ikona nebola.
Start - Ovladacie panely - Pripojenie k sieti a Internetu - Sietove pripjenie - pravym tlacitkom klik na Pripojenie k miestnej sieti a vybrat vlastnosti. Vid obrazok:
-
Old Dirty Bastard
Guru
V BIOS-e to nájdeš ako „Enable/Disable Ethernet Controller“. Keď si prezrieš BIOS určite to nájdeš. Ale nechápem to s tou Wi-Fi kartou – aj tú chceš zakázať alebo ju chceš mať povolenú?Old Dirty Bastard napísal:kde sa da v BIOSE vypnuť sieťova karta prosim vas?nechcem tam nič posrať... a rovnako chcem wifi kartu, aby šlapala v pohode mno..
-
Old Dirty Bastard
Guru