Windows xp- miesto
Windows xp- miesto
Ked chcem vytvorit pri instalacii windowsu samostatnu partciu ake minimalne miesto jej mam dat.(GB)?
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows xp- miesto
Podla toho ci tu samotnu particiu pouzijes pre win alebo pre subory ktore budes mat v "D"-cku..ale osobne pre win by som nechal aspon tych 10GB.robo244 napísal:Ked chcem vytvorit pri instalacii windowsu samostatnu partciu ake minimalne miesto jej mam dat.(GB)?
No takze windowsu by som chcel dat co nejmenej lebo moj HDD ma ubohu velkost a to iba 60 GB. A chcel by som disk rozdelit na 2 particie a z toho C cisto iba windows a D programy a dokumenty.
(a inak sorry, ze som v 1. prispevku popisal toho tak malo)
Tak kolko mi minimalne doporucujete? Teraz mi ukazuje ze windows ma 3,75 GB (ak to pomoze...)A to cele sa pytam lebo chcem robit reinstall windowsu xp.
(a inak sorry, ze som v 1. prispevku popisal toho tak malo)
Tak kolko mi minimalne doporucujete? Teraz mi ukazuje ze windows ma 3,75 GB (ak to pomoze...)A to cele sa pytam lebo chcem robit reinstall windowsu xp.
-
tomaxx_199
Medium Professional
Ja dam teda tych 5 GB, do Vianoc to hadam vydrzi, ak nie, neni problem pre uz spominany partition magic.Na vianoce uz budem aj tak menit celu zostavu(CHVALABOHU).
Ale teraz len tak na prcu s tymi buchtami:
Nabalis si ich teda 10 (10 GB). Ale mas maly vak (moj maly HDD). OK buchty tam este vopchas. So stastim tam este vopchas ponozky a rifle.(hry a programy)
Ale nanestastie uz tam nevopchas tricko.(dokumenty). Tak sa budes triast od zimy.(budes sa nudit napr. bez hudby)
Mimochodom thx za prispevky.
Ale teraz len tak na prcu s tymi buchtami:
Nabalis si ich teda 10 (10 GB). Ale mas maly vak (moj maly HDD). OK buchty tam este vopchas. So stastim tam este vopchas ponozky a rifle.(hry a programy)
Ale nanestastie uz tam nevopchas tricko.(dokumenty). Tak sa budes triast od zimy.(budes sa nudit napr. bez hudby)
Mimochodom thx za prispevky.