Windows XP na Apple Mac mini A1176

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Windows XP na Apple Mac mini A1176

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Ahojte. Mam velky problem. Dostal sa mi do ruk Mac mini A1176, kde bol MacOS stary asi 5 rokov. Majitel tejto "kocky" to vzdal uz davno a poziadal ma ci mu tam viem dat XPecko Windows, kedze s MacOS nevie robit. Mi povedal ze nech si ho vezmem a pokusim sa nieco s nim urobit. Povedal som mu ze XP viem tam dat, vsak sformatovat disk nebude problem ale mam obavy s ovladacmi doska, zvuk a internet. Tak ale povedal ze nech to skusim, MacOS nechce pocitac mu darovali. Vzal som kocku s logom jablka domov, hodil som tam XPecko vymazal som vsetky particie disku, vytvoril len jednu XPecko instalovalo nejakych 20 minut. Windows SP3 mi spustilo no a tymto s velkou prosbou na vas sa pytam co mam robit. Cumim na monitor s typickym logom travy XPecka, internet nejde, zvuk nejde, rozlisenie smiesne. Pytam sa kde mam zohnat ovladace. Googlim na supporte Apple, su tam nejake veci ale vsetko len pre MacOS :? potrebujem aby tam isiel internet zvuk a dajake normalne rozlisenie. Zda sa ze SP3 nezdetekovalo automaticky hardware, takze bude tam treba nieco nainstalovat. Pomozete mi?
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Windows XP na Apple Mac mini A1176

Príspevok od používateľa Denco »

Skúsil by som napríklad cez softvér Aida64 zistiť čo tam je za hardware a potom ovládač nájsť na stránke výrobcu daného hardvéru. Prípadne si v Správcovi zariadení (pravým tlačítkom myši klik na Tento počítač » Spravovať » Správca zariadení) vo Vlastnostiach daného hardvéru (ktorému chýba ovládač) pozrel jeho ID a podľa neho našiel ovládač.
Napísať odpoveď