Windows XP:problemy s nacitavanim sietovej adresy
Windows XP:problemy s nacitavanim sietovej adresy
pomoc v skole nam nejde net on zrazu naskoci a naraz ukaze po 5-10min "nacitavanie sietovej adresy" uz nam nejde 5 dni net bol tu opravar a on akoze opravil ale internet isiel iba 30 minut a v piatok us nesiel vobec....help

-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows XP:problemy s nacitavanim sietovej adresy
robí to na každom PC ? ty si správca siete ?
spravca siete by asi vedel dat viac info 
v prvom rade musis najst chybu preco ti nechce na pocitacoch nacitat ipcky, trebalo by zistit ci routre maju zapnute DHCP a ci tam nesu routre ktore vlastnia rovnake podsiete
a jj, ako bolo pisane, ci to robi na vsetkych pocitacoch v skole, alebo len na niektorych (ktore su v jednej miestnosti) alebo len na jednom pc
v prvom rade musis najst chybu preco ti nechce na pocitacoch nacitat ipcky, trebalo by zistit ci routre maju zapnute DHCP a ci tam nesu routre ktore vlastnia rovnake podsiete
a jj, ako bolo pisane, ci to robi na vsetkych pocitacoch v skole, alebo len na niektorych (ktore su v jednej miestnosti) alebo len na jednom pc
ano robi to na kazdom pocitaci aj na ucitelskom pc a tiez v zborovni ako ze dnes isiel iba na 7 min. ale zrazu pada... som kontroloval ci su spravne ip-cky oni boli spravne ale nechcelo mi nacitat ip-cku ani ked som dal "zistit adresu ip automaticky..skusim este nieco vymisliet aby skole isiel net...
som ucitel informatiky.neda sa nic robit v skole bez netu
riaditel sa stazuje.
ked aj tak nepojde co vymislim zavolam spravcovi siete.........
-
Jancuk
Professional
Takze mate to zapojene nasledovne : ROUTER-SWITCH(rozbocovac)-dalsie PC tak ? ako ano tak ak mas moznost skus vymenit ten switch za nejaký iný , pripadne moze to robiť aj router , skus este vypnut a zapnut router (restartovat ho)
tak skusim to 
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 18:57)
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:52)
no hura us ide net switch a router nebol chybny iba som ho resetoval na tovarenske data us aj hned naslo ipcku len akurat montovali kamery som tam bol aj riaditel bol akurat som teraz prisiel domow
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 18:57)
ano tak mame zapojene tak skusim router aj switch resetnut mame taky switch ktory sa da aj resetnutJancuk napísal:Takze mate to zapojene nasledovne : ROUTER-SWITCH(rozbocovac)-dalsie PC tak ? ako ano tak ak mas moznost skus vymenit ten switch za nejaký iný , pripadne moze to robiť aj router , skus este vypnut a zapnut router (restartovat ho)
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2010, 20:52)
no hura us ide net switch a router nebol chybny iba som ho resetoval na tovarenske data us aj hned naslo ipcku len akurat montovali kamery som tam bol aj riaditel bol akurat som teraz prisiel domow
-
Jancuk
Professional
Tak fajn , dobre ze to ide