winndows 2000 profesional
winndows 2000 profesional
Kamratovy chcem preinstalovat windows a kedze som isntaloval zatial iba xp tak sa chcem spytat ci nenajdem niekde nejaky postup alebo ci to bude nieco podobne ako xp to zvladnem hravo...
Re: winndows 2000 profesional
je to velmi podobne
-
vladenko007
VIP
Podobne až nato že k windows 2000 potrebuješ 4 boot diskety a inštalacku na CD. Na XP ti stačí len boot inštalačné CD.
ja som stiahlo len jedno cd tak mozno ze este k tomu nieco chybalo... nerad by som sa do toho pustil a nedokoncil to
-
vladenko007
VIP
Ma ten pocitac disketovu mechaniku? Ak ano tak este pohladaj niekde tie 4 disketky.
Je to uz davno co som instaloval WIN2000 su to už roky nedalo sa mi hodiť tie 4 diskety na to instalacne CD aby to bootovalo z CD. Ak si dobre pametam na Instalacnom CD WIN2000 by mal byt priečinok a v nom su image na vytvorenie tých 4 diskiet.
Postup klasika zapnes v Biose 1 boot z floppy mechaniky.
Vlozis prvu disketu a zapnes pc.
Postupne si vypýta všetky diskety a potom CD.
Je to uz par rokov nepametam sa presne. Ak sa mýlim opravte ma niekto.
Je to uz davno co som instaloval WIN2000 su to už roky nedalo sa mi hodiť tie 4 diskety na to instalacne CD aby to bootovalo z CD. Ak si dobre pametam na Instalacnom CD WIN2000 by mal byt priečinok a v nom su image na vytvorenie tých 4 diskiet.
Postup klasika zapnes v Biose 1 boot z floppy mechaniky.
Vlozis prvu disketu a zapnes pc.
Postupne si vypýta všetky diskety a potom CD.
Je to uz par rokov nepametam sa presne. Ak sa mýlim opravte ma niekto.
Možno má stiahnutú už prerobenú inštalačku, že to bude bootovať aj priamo z CD...