WINTERPARK - téma o zimných športoch
-
Sagittarius
Guru
No a už sa aj vykašlal po minulej sezóne skončil s kariérou(Martin Mesík), len škoda, že s kariérou skončil aj Janne Ahonen...hojko napísal:Ano, beriem to v akom stave su niektore sporty u nas, to je fakt. Ale na co to vobec robi, ked v tom nema ziadnu buducnost??? Zrejme je to zaluba, ale keby som mal hrat druhe husle a len sa trapit, asi by som sa na to radsej vykaslal.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Ten článok som sem hodil len preto, že som našiel a chcel som vrátiť téma navrch. A je to tak, veď vždy máme len juniorov a tí zistia, že to nemá zmysel a radšej sa začnú zaoberať tým, čo im niečo prinesie. Som zvedavý, čo teraz robí Mesík.hojko napísal:Sagittarius: Predsa nikto, u nas nie je zaujem o tento sport, podmienky ani podpora sportu, takze aspon nebudeme robit hanbu Slovensku ubohymi vysledkami. Radsej investovat peniaze do sportov, ktore maju nadej na buducnost.
Inak, Alena Procházková skončila 4. v Svetovom pohári v šprite v behu na lyžiach vo fínskom Kuusame.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aha - Skoky na lyžiach: Martin Mesík po sezóne končí: ,,Martina Mesíka sa okrem skokov na lyžiach interesoval a stále zaujíma aj o hudbu, cyklistiku, počítače či autá. A práve s posledne menovaným "hobby" chce spojiť i svoju budúcnosť. "V Banskej Bystrici budem pracovať ako autopredajca vozidiel BMW v spoločnosti Tempus," dodal krátko v tejto súvislosti už čochvíľa bývalý slovenský reprezentant v skokoch na lyžiach."
Tak to je smutné, že skokmi na lyžiach by sa Mesík neuživil, a preto musel skončiť napriek tomu, že to robil profesionálne.hojko napísal:Aha - Skoky na lyžiach: Martin Mesík po sezóne končí: ,,Martina Mesíka sa okrem skokov na lyžiach interesoval a stále zaujíma aj o hudbu, cyklistiku, počítače či autá. A práve s posledne menovaným "hobby" chce spojiť i svoju budúcnosť. "V Banskej Bystrici budem pracovať ako autopredajca vozidiel BMW v spoločnosti Tempus," dodal krátko v tejto súvislosti už čochvíľa bývalý slovenský reprezentant v skokoch na lyžiach."
Mimochodom najviac sledujem z týchto zimných športov alpské lyžovanie, skoky na lyžiach a samozrejme najzaujímavejšie disciplíny boby, sánky a skeleton
-
hojko
Site Admin
Vecer som dival chvilku zjazd a nevyzeralo to dobre, hned na zaciatku sa zacalo kazit pocasie a tak dopadli aj vysledky. Taky Didier Couche startoval s cislom 20 (ci kolko to mal) a dosiel na 20. mieste so stratou nieco cez sekundy, zacal fukat protivietor a aj dalsi mali problemy. Skoda, ze som nemal cas pozerat to cele, mohlo to byt zaujimave.
Pilifo: Ked nie su vysledky, tak sa uzivit nemoze. Teda tie jeho tragicke vysledky nepovazujem za "vysledky", radsej nech sa venuje predavaniu BMW, tam bude mat aspon vela volneho casu a bude to mat asi aj slusne zaplatene.
Pilifo: Ked nie su vysledky, tak sa uzivit nemoze. Teda tie jeho tragicke vysledky nepovazujem za "vysledky", radsej nech sa venuje predavaniu BMW, tam bude mat aspon vela volneho casu a bude to mat asi aj slusne zaplatene.
No tak je jasné, že tie výsledky nemal bohvieaké, ale všetko si to musel platiť z vlastného vrecka, takže podľa mňa aj preto boli jeho výsledky také, ako boli.hojko napísal:Pilifo: Ked nie su vysledky, tak sa uzivit nemoze. Teda tie jeho tragicke vysledky nepovazujem za "vysledky", radsej nech sa venuje predavaniu BMW, tam bude mat aspon vela volneho casu a bude to mat asi aj slusne zaplatene.
-
Sagittarius
Guru
Janne Ahonen oznámil návrat na mostíky, počul som to dnes na EuroSporte...
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 23:01 )
Ahonen šokoval: V Planici skočil 240 metrov s množstvom alkoholu v krvi
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2009, 20:08 )
Škoda, že Maier končí kariéru, mohol počkať do olympiády.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 23:38)
No dodnes som si myslel, že svetový rekord v letoch na lyžiach sa dá skočiť len v Planici, ale dnes vo Vikersunde prekonal Evendssen dvakrát svetový rekord a súčasný rekord má hodnotu 246,5 metra.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 16:06)
Takže vo Vikersunde postavili nový mostík. To je dôvod.
//autoeditácia príspevku ( 10 Aug 2009, 23:01 )
Ahonen šokoval: V Planici skočil 240 metrov s množstvom alkoholu v krvi
//autoeditácia príspevku ( 13 Oct 2009, 20:08 )
Škoda, že Maier končí kariéru, mohol počkať do olympiády.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 23:38)
No dodnes som si myslel, že svetový rekord v letoch na lyžiach sa dá skočiť len v Planici, ale dnes vo Vikersunde prekonal Evendssen dvakrát svetový rekord a súčasný rekord má hodnotu 246,5 metra.
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 16:06)
Takže vo Vikersunde postavili nový mostík. To je dôvod.
-
hojko
Site Admin
Re: WINTERPARK
Pozeral som v piatok mostik v Norsku, najskor to vyzeralo biedne, skoky tak 110 metrov, ale potom sa to zlepsilo a bolo sa na co pozerat 
-
Sagittarius
Guru
Re: WINTERPARK
Minuly vikend biatlon zeny na 10km - veduca nemka poslala 4 strely na vedlajsi terc, prisla tako vitazstvo.
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 16:22)
Zacali MS v biatlone, sledujete niekto? Bjoerdalen v stafete pokazil strelbu.
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2012, 16:22)
Zacali MS v biatlone, sledujete niekto? Bjoerdalen v stafete pokazil strelbu.
-
Sagittarius
Guru
Re: WINTERPARK - téma o zimných športoch
No co, sledujete? Ja som pozeral cez vikend biatlon, lyzovanie, ale nic moc tento vikend. Minuly tyzden sa mi to zdalo lepsie.
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2015, 20:36)
Dnes skaredy pad Banka v kombinacii
A predvcerom zase Millera
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2015, 20:36)
Dnes skaredy pad Banka v kombinacii
A predvcerom zase Millera
Re: WINTERPARK - téma o zimných športoch
no dpc to je jazda