To je 2d alebo 3d? V kazdom pripade tam mas zle svetlo - tien od okna je prilis ostry, celkovo svetlo od okna je strasne prepalene na to, ze za oknom je takmer tma. Z akeho zdroja je ten biely flak na stene?
samozrejme 3d. Ako hovori nazov temy je to len vo vyvoji, ale dik za reakciu. Ten flak je z omni svetla (zdroj svetla ktory smeruje luce na vsetky strany).
To cubix
Cele si to modeloval ty? Aj to auto? Neber to ako urazku - to auto je vymodelovane proporcionalne dobre, preto ma zaraza, ako je prestrelena ta garaz - kludne by mohlo prejst oknom. Ale mozno je to zamer a nema to byt fotoreal. No v kazdom pripade sa tesim na final.
Toto je vec, na ktorej momentalne robim ja. Je to robene v Cineme. Ma to taky maly pribeh:
Maly biely macik sa vecer ako obycajne hral s detmi, ktore mal rad, ked sa stalo cosi strasne. Deti sa zblaznili a macika zranili. Zraneny a smutny utekal na povalu, kde prevrhol vedierko plne gastanov, co minule popoludnie s detmi vonku nazbieral. Teraz sedi sam v tme a caka na to co pride
woundgiver napísal:Toto je vec, na ktorej momentalne robim ja. Je to robene v Cineme. Ma to taky maly pribeh:
Maly biely macik sa vecer ako obycajne hral s detmi, ktore mal rad, ked sa stalo cosi strasne. Deti sa zblaznili a macika zranili. Zraneny a smutny utekal na povalu, kde prevrhol vedierko plne gastanov, co minule popoludnie s detmi vonku nazbieral. Teraz sedi sam v tme a caka na to co pride
wáw normálne sa už bojím z toho deja... Ked to bude hotové uploadni dakde pls.. Good Idea
to woundgiver:
no ja viem ze tam neni zatial nic, okno bude ovela mensie a bude cez neho prenikat uzky pas svetla. K tomu tvojmu dielu. Celkom zaujimavy napad, trosku sa mi nepozdava ten macik, ale inak da sa na to pozerat.