WIPE
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
WIPE
eviem nenasiel som tuto temu a viem pouzivat googel ale dako som sa v tom zmotal
ako teda spravim WIPE na tej posahanaje mojej tf300 lebo s toho co som sa docital to nieje klasicke factory reset v menu.
-
Runes
Addict
Re: WIPE
Aha tak som tam de som bol
tiez kazdy na nete hovoril o dacom inom.
Skusim inak, mam ten tablet tf300 a po poslednom update 4,2,2 to trha preto chcem skusit daco ako reinstal WIN s formatom, nie len preinstalovanie. Proste ako keby zmazat komplet tablet a nahrat system naspat. Musi to ist aj dakou ofiko cestou ci ???
Skusim inak, mam ten tablet tf300 a po poslednom update 4,2,2 to trha preto chcem skusit daco ako reinstal WIN s formatom, nie len preinstalovanie. Proste ako keby zmazat komplet tablet a nahrat system naspat. Musi to ist aj dakou ofiko cestou ci ???
-
hrban
Addict
Re: WIPE
neviem či to je už priamo v novom androide ale robil som na stock FW -> factory reset, wipe chache a dalvik chache na týchto zariadeniach,
SGS3, SGS4 a tiež nejaký galaxy tab,
na samsungoch to je priamo na stock verzií, priamo z obchodu.
veď si pozri ako sa ide do recovery na asuse, (pravdepodobne vol+ a power na 3 sec) a dostaneš sa do recovery a uvudíš či tam máš tie možnosti.
SGS3, SGS4 a tiež nejaký galaxy tab,
na samsungoch to je priamo na stock verzií, priamo z obchodu.
veď si pozri ako sa ide do recovery na asuse, (pravdepodobne vol+ a power na 3 sec) a dostaneš sa do recovery a uvudíš či tam máš tie možnosti.