wireless(notebook)
wireless(notebook)
Ahojte, mam taky problem. Preinstaloval som system na laptome znacky Packard Bell easynote L. K laptomu ako ho kupili nedostaly ziadne cd s ovladacmi nic. Cele som to preinstaloval nahodil sys. nainstaloval ovladace, ktore som nasiel na nete, aj od wireless. Predtym sa ale laptom pripajal na siet na roznych miestach, kde sa dala chitit:)) Stlacil som vzdy len FN+F2 a klikol na mali pc pri hodinach v sys. a nahodilo mi siete, ktore su k dispozicii ved viete a uz som fical. Teraz ako som to ale stlacil ako pred tym, nemozem chitit siet ani tam kde som vzdy surfoval neviem preco. Nahodi mi, ze nieje k dispozicii ziadna siet pritom som tam vzdy surfoval. Asi sa to nejako musi natstavit a zapnut ten wireless, ale neviem kde, vzdy som stlacil len FN+F2 klikol som na pc a islo to teraz to nejde.( Ak mate podobny laptom poradte neviem si dat rady a toto je najdolezitejsie. Dik za rychlu odpoved
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja na notebooku (Acer) musim najskor zapnut wifi v prednej casti notebooku stlacenim tlacitka, az potom mozes hladat siete. U teba to bude zrejme nieco podobne. Zrejme to tvoje zapinanie bolo sposobene len software od vyrobcu, ktory to takto umoznovat zapinat. Mimochodom mas nainstalovane vsetky ovladace a vidis v spravcovi zariadenia, ze je wifi korektne nainstalovana???
Na svojom Asuse to mam tiez ako vipinac. Rozmyslal som uz pred tym, ze to bude natstavene softwerovo. No ten notebook nieje moj bol kamarata a on si ho zobral do zahranicia a on je uplny lajk na pc. Teraz je to problem, pretoze k nemu nemam pristup, ale stiahol som kazdy driver zo stranok http://support.packardbell.com/cz/mypc/ ... =2000#show
Takze neviem vsetko islo ako po masle, ked som to dokoncil, len nenajde ziadnu siet... Neviem ako sa da docielit aby som pustil ten wireless.
Takze neviem vsetko islo ako po masle, ked som to dokoncil, len nenajde ziadnu siet... Neviem ako sa da docielit aby som pustil ten wireless.