wireshark pomoc
wireshark pomoc
Zdravim nedavno som si kupil USB HUB z aliexpressu od kedy som ho zacal pouzivat tak mam problem z pripojenim na wifi a ked sa pripojim tak mi net ide dost pomali. Mame 20Mb net a ked mam zapojeny hub a pripojimsa na wifi tak ide velmi pomali cca 1Mb chcel by som pozriet ci nahodou na tom USB HUB neni nejaky virus ktory nahodou neposiela nejake data
alebo co jedine co ma napadlo je skusi pozriet cez wireshark ci nahodou niesu nejake data odosielane ale wire shark som vzivote nepouzil vedel by mi niekto pomoct
Re: wireshark pomoc
Preco si nekupil nieco overene co sa predava na eBayi alebo niekde na Alze? Tie ceny su porovnatelne.
Ked ti bezi WS, tak daj skenovat pakety. A filtruj, studuj, pozeraj. Tam ti moc poradit nejde, musis a s tym pohrat. Hlavne si vypni veci ako ICQ, Skype, Steam a vlastne vsetko co funguje cez net. Potom zapni prehliadac a otvor Google, to ti vela dat do logu neprida. Podla mna vsak ten hub je lacna kravina co to brzdi.
Ked ti bezi WS, tak daj skenovat pakety. A filtruj, studuj, pozeraj. Tam ti moc poradit nejde, musis a s tym pohrat. Hlavne si vypni veci ako ICQ, Skype, Steam a vlastne vsetko co funguje cez net. Potom zapni prehliadac a otvor Google, to ti vela dat do logu neprida. Podla mna vsak ten hub je lacna kravina co to brzdi.
Re: wireshark pomoc
ok diky za rady pokukam nejake tutoriali a uvidim ci neco zistim