Wl 600g

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Wl 600g

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Mam problem s routrom Wl 600g potrebujem tam nastavit dako nat tak aby neblokoval my steam a hru mw poviete mi pls ako nato ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zapnes NAT a povolis si porty, ktore potrebujes. Alebo si daj rovno presmerovat TCP+UDP pakety v urcitom rozsahu, napriklad 2000-65535 na svoj pocitac. Ak bude treba iny port (nizsi ako v mnou vybranom rozsahu), tak si ho povolis...

https://support.steampowered.com/kb_art ... -GLVN-8711
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

ok ale trochu tomu nechapem kde mam zadat tie cisla portov a protokoly chapem to je ok len neviem kde to mam napisat
Prílohy
fsafsafsafsafsafsafsafsafsafsafsafsa.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vsak to tam mas jasne napisane. Mas to hodit do tej tabulky dole, tam zadavas port z internetu, protokol a port na pc. Cize pre CS zadas napriklad 27015, 27016, vyberies spravny protokol a zase 27015 a 27016.
miso.kubachy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso.kubachy »

Zdravim,
netýka sa to síce problému čo tu bol rozoberaný, ale ide o ten istý prístroj tak píšem sem...

ASUS WL-600g mám nejaké dva roky, pred kúpou som o ňom trocha vyzvedal na nete a keď som ho mal doma, tak som prelistoval aj návod. Spojazdniť ho nebol problém a odvtedy som sa s ním príliš nehral.

Kupoval som ho aj preto, že sa k nemu dá pripojiť aj USB disk, ale nejak som to nepotreboval, takže som vyskúšal pripojiť extra pamäť až teraz. Chcem sa spýtať, neviem či som to niekde čítal alebo počul, ale doteraz som bol v tom, že tento router má nejaký manažer na sťahovanie dát z netu a teda po pripojení externého disku vie sťahovať aj bez zapnutého PC - lenže ja som v jeho nastaveniach nič také nenašiel. Máte s tým niekto skúsenosti?
Diki za radu
Napísať odpoveď