Hmm noveho wolfa akurat hram druhy den a ten text od sectoru sa mi zda v celku nepravdivy... Iked je pravda ze grafika neni high end je to podla mojho usudku koli tomu ze vecinu casu budete vo veile kde grafika nabere novy nadych. Hratelnost by som povazoval zatial za celkom slusnu nakolko mate moznost upgradovat kazdu zbran a kazdu specialnu schopnost. Wolf ma prijemne prekvapil nakolko si v hre pripadam ako nejaky novodoby mag alebo superhrdina Myslim ze to sklamanie nebude
tak dneska som to skusil na Xku a mne sa to paci - celkom ma to chytilo, grafika je podla mna dost dobra, taky nadpriemer ale tie pekne efekty su to co tu grafiku vytahuju, hratelnost je skvela aj vdaka roznym vylepseniam ktore mozte aplikovat na zbrane, tlmic, atd. jednoznacne odporucam podla mna to prepadak nie je, mozno na PC ale na xboxe to vyzera a hybe sa to dobre
Hmm podla mna to vyzerá na super FPS-ku na dlhé zimné večery. Velmi ma teši že to pojde na doom3 engine lebo doom3 mi jediný ide z nových FPS. Samozrejme okrem Source enginu. A ked tam je ešte spomalovanie času tak to bude paráda.
Tak som to presiel... Dlzka hry ma na dnesne pomery neprekvapuje taky zlaty stred proste hra konci este pred tym nez vas prestane bavit Od zaciatku az do konca som sa zabaval a nebol cas nudit sa. Odporucam kazdemu milovnikovy wolfensteina vsetky prispevky typu prepadak roka povazujem za klamlive. Pouziva to doom engine ? Ani som si nevsimol
Moj nazor na PC verziu? SP stal za prd pri prvych misiach, dalej som na to nemal nervy ani chut. A MP som nemal vyskusat ako poriadne, lebo nie su servery. Uprimne povedane, radsej si zahram WOLF 3D!
ta hra ma uz fakt serie, uz druhy krat sa mi stalo ze skoncim hru a ono mi to vobec nesavlo checkpointy - mozem dve misie zacat odznova, dementny system, nevedia spravit poriadne ani save-ovaci system
Wolf nesklamal.
bezi na slabuckej sunke, spracovanie velmi dobre,...
8/10
kto cakal od Wolfa neobmedzeny, alebo velky priestor, ale nieco co nebude sci-fi, alebo bude mat grafiku ako HD film sa poriadne preratal, alebo mozno nehral RtCW, ci Wolf 3D.
mne sa to paci, i ked vacsina sa stazuje na grafiku mne pride dobra, sice to nie je ziadny Bioshock ci Crysis ale vyzera to pekne a hlavne co sa tyka efektov ktore su fakt posobive...
ale grafika hru hrou nerobi ale zabava ktora tejto hre urcite nechyba..
jackb napísal:cim je najlepsie zabijat heavy trooperov? s upravenou MP44 mu rozbijem nadrze na pleciach, ale to "tlacitko" mi velmi neide... dake typy-triky?
jackb napísal:cim je najlepsie zabijat heavy trooperov? s upravenou MP44 mu rozbijem nadrze na pleciach, ale to "tlacitko" mi velmi neide... dake typy-triky?
ak mas spomalenie casu pouzu to ale tak kAr je najlepsi a musis byt rychly
ludia pomoooooc problem sa stal.. mi pise monitor input not supported, tj rozlisenie ktore tam je predvolene moj monitor nepodporuje... neviete mi niekto pomoct ako zmenim rozlisenie naslepo? prip. daka aplikacia co to urobi mimo hry? dajaky launcher bo co? kua sakra do riti s tym...
brainwirm napísal:ludia pomoooooc problem sa stal.. mi pise monitor input not supported, tj rozlisenie ktore tam je predvolene moj monitor nepodporuje... neviete mi niekto pomoct ako zmenim rozlisenie naslepo? prip. daka aplikacia co to urobi mimo hry? dajaky launcher bo co? kua sakra do riti s tym...
stacilo by keby ti nikto posle config... nasslepo neviem pripadne v CCC ak mas ati by sa to mohlo dat upravit
thx. v spomeleno mcase mi uz ide aj mp40. na snajpovanie som prilis lavy
momentalne so zastal v stodole na farme: vojdem do vytahu, potiahnem paku a nic sa nedeje... treba cakat alebo co?