Wolfenstein

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

hrali ste Turning Point:fall of liberty?.. ak ano wolf je klon .. podpriemerna grafika slabe napodobnenie MoH:A .. sklamanie roka..

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 6:59 )
razzor pustil do sveta svoju verziu tejto "pecky" dakujem no ja netaham..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pisalo sa uz davno o Doom 3 engine, tak neviem preco ludia cakali grafiku z ArmA 2 :roll:
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

Hmm noveho wolfa akurat hram druhy den a ten text od sectoru sa mi zda v celku nepravdivy... Iked je pravda ze grafika neni high end je to podla mojho usudku koli tomu ze vecinu casu budete vo veile kde grafika nabere novy nadych. Hratelnost by som povazoval zatial za celkom slusnu nakolko mate moznost upgradovat kazdu zbran a kazdu specialnu schopnost. Wolf ma prijemne prekvapil nakolko si v hre pripadam ako nejaky novodoby mag alebo superhrdina :D Myslim ze to sklamanie nebude ;)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

tak dneska som to skusil na Xku a mne sa to paci - celkom ma to chytilo, grafika je podla mna dost dobra, taky nadpriemer ale tie pekne efekty su to co tu grafiku vytahuju, hratelnost je skvela aj vdaka roznym vylepseniam ktore mozte aplikovat na zbrane, tlmic, atd. jednoznacne odporucam podla mna to prepadak nie je, mozno na PC ale na xboxe to vyzera a hybe sa to dobre
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

Hmm podla mna to vyzerá na super FPS-ku na dlhé zimné večery. :) Velmi ma teši že to pojde na doom3 engine lebo doom3 mi jediný ide z nových FPS. Samozrejme okrem Source enginu. :D A ked tam je ešte spomalovanie času tak to bude paráda. :smt043
Abaddon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Abaddon »

Tak som to presiel... Dlzka hry ma na dnesne pomery neprekvapuje taky zlaty stred proste hra konci este pred tym nez vas prestane bavit :) Od zaciatku az do konca som sa zabaval a nebol cas nudit sa. Odporucam kazdemu milovnikovy wolfensteina vsetky prispevky typu prepadak roka povazujem za klamlive. Pouziva to doom engine ? Ani som si nevsimol ;)

EDIT: Hral som PC verziu.
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

Moj nazor na PC verziu? SP stal za prd pri prvych misiach, dalej som na to nemal nervy ani chut. A MP som nemal vyskusat ako poriadne, lebo nie su servery. Uprimne povedane, radsej si zahram WOLF 3D!
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

stiahnuté a za hodku vymazané,pre mna to je podpriemerná hra, na games.tiscali dostala 7/10, to dosť nechápem, hra si zaslúži tak 5/10
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

ta hra ma uz fakt serie, uz druhy krat sa mi stalo ze skoncim hru a ono mi to vobec nesavlo checkpointy - mozem dve misie zacat odznova, dementny system, nevedia spravit poriadne ani save-ovaci system
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

az na blbe respawny nemcov ktorych zabijem a znovu sa objavia ma to dost zacalo bavit... u mna vceku dobra fps
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

hral zom to asi 20min kym to nezacalo byt scifi, to sa este dalo ale potom uninstall
jackb
Redeemer
Redeemer

Wolf nesklamal.
bezi na slabuckej sunke, spracovanie velmi dobre,...
8/10
kto cakal od Wolfa neobmedzeny, alebo velky priestor, ale nieco co nebude sci-fi, alebo bude mat grafiku ako HD film sa poriadne preratal, alebo mozno nehral RtCW, ci Wolf 3D. :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

mne sa to paci, i ked vacsina sa stazuje na grafiku mne pride dobra, sice to nie je ziadny Bioshock ci Crysis ale vyzera to pekne a hlavne co sa tyka efektov ktore su fakt posobive...
ale grafika hru hrou nerobi ale zabava ktora tejto hre urcite nechyba..
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

celkom v poho grafika aj vsetko hram na normal a je to tazke a realne a este sa mi pacia tie sily hlavne spomalenie casu :D
jackb
Redeemer
Redeemer

cim je najlepsie zabijat heavy trooperov? s upravenou MP44 mu rozbijem nadrze na pleciach, ale to "tlacitko" mi velmi neide... dake typy-triky? :wink:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:cim je najlepsie zabijat heavy trooperov? s upravenou MP44 mu rozbijem nadrze na pleciach, ale to "tlacitko" mi velmi neide... dake typy-triky? :wink:
k98+scope ..
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

jackb napísal:cim je najlepsie zabijat heavy trooperov? s upravenou MP44 mu rozbijem nadrze na pleciach, ale to "tlacitko" mi velmi neide... dake typy-triky? :wink:
ak mas spomalenie casu pouzu to ale tak kAr je najlepsi a musis byt rychly
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ludia pomoooooc problem sa stal.. mi pise monitor input not supported, tj rozlisenie ktore tam je predvolene moj monitor nepodporuje... neviete mi niekto pomoct ako zmenim rozlisenie naslepo? prip. daka aplikacia co to urobi mimo hry? dajaky launcher bo co? kua sakra do riti s tym...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

brainwirm napísal:ludia pomoooooc problem sa stal.. mi pise monitor input not supported, tj rozlisenie ktore tam je predvolene moj monitor nepodporuje... neviete mi niekto pomoct ako zmenim rozlisenie naslepo? prip. daka aplikacia co to urobi mimo hry? dajaky launcher bo co? kua sakra do riti s tym...
stacilo by keby ti nikto posle config... nasslepo neviem :D pripadne v CCC ak mas ati by sa to mohlo dat upravit
jackb
Redeemer
Redeemer

thx. v spomeleno mcase mi uz ide aj mp40. na snajpovanie som prilis lavy :D
momentalne so zastal v stodole na farme: vojdem do vytahu, potiahnem paku a nic sa nedeje... treba cakat alebo co?
Napísať odpoveď