World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Spixy
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Worlds of Tanks

Príspevok od používateľa Spixy »

WoT je strasne divna hra. Nemozem prejst cez maly kopcek lebo je tam textura alebo co. Stojim za budovou aby som sa kryl a nieco ma znici. Pozeram na ulicu, nic a za chvilu sa z nicoho objavi tank.
Vlastny tank ma znicil a nic som nemohol proti tomu robit. Nieco do mna striela a neviem co. Strielam si do tanku on stoji na mieste a zrazu zmizne. A po ukonceni bitky mi hra niekedy padne.
BTW tato celkom popularna hra v roku 2012 vie vyuzit len 1 jadro...
palci12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa palci12 »

pravdu mas len v jednom a to len ze hra vyuziva iba jedno jadro :P ale to ostatne to nieje ze je zle spravena hra to je tym ze nechapes herny mechanizmus :P presne to co sa stava tebe sa stava aj inym takze to nieje chyba to tak ma byt :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

presne ako pise palci. Takto to ma byt. Tak ti zmizne lebo ty ho proste uz nevidis. To ze nemozes prejst skalku koli texture je pravda ale fyzika do hry bude onedlho pridana. Tzn ze budes moct spadnut aj z utesu na iny tank :D

To ze vyuziva len jedno jadro stve aj mna. Bohuzial s tym nic nespravime :/
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Dneska som si stanovil novy rekord, 9 killov v jednej bitke s T40 (tank destroyer, USA, IV tier) :D
Prílohy
shot_045.jpg
shot_046.jpg
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež mám rekord 9, ale už sa mi to podarilo 3 krát. Prvá krát ešte s KV-2 pred tým, než ho opatchovali. Potom aj s IS a nakoniec s T-44 :P Desiateho mi už dva razy o chlp vyfúkli spojenci :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Môj rekord je 9 killov s Hummlom ;)
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... tab=public
Je to vidno naľavo. Druhý screen som nespravil ale mám záznam ;)
Muffi
Addict
Addict

No aby som len tak nemlel do vetra tak sa tiež pochválim nejakými screenmi :)
Prílohy
9 kúskov s IS
9 kúskov s IS
9 kúskov s KV
9 kúskov s KV
9 kúskov s KV
9 kúskov s KV
BT-2, šiesti zničení, šiesti poškodení, ostali len traja nepriatelia, ktorí so mnou nemali tú česť, Top Gun + Confederate achievements v jednej bitke
BT-2, šiesti zničení, šiesti poškodení, ostali len traja nepriatelia, ktorí so mnou nemali tú česť, Top Gun + Confederate achievements v jednej bitke
9 kúskov s T-44
9 kúskov s T-44
Steel Wall + Sniper + Scout + 4 strelené kúsky s T-44
Steel Wall + Sniper + Scout + 4 strelené kúsky s T-44
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Spixy napísal:WoT je strasne divna hra. Nemozem prejst cez maly kopcek lebo je tam textura alebo co. Stojim za budovou aby som sa kryl a nieco ma znici. Pozeram na ulicu, nic a za chvilu sa z nicoho objavi tank.
Vlastny tank ma znicil a nic som nemohol proti tomu robit. Nieco do mna striela a neviem co. Strielam si do tanku on stoji na mieste a zrazu zmizne. A po ukonceni bitky mi hra niekedy padne.
BTW tato celkom popularna hra v roku 2012 vie vyuzit len 1 jadro...
Presne takyto hraci kazia hratelnost hry v momente ked potrebu clovek podporu. Ja hram hru od zaciatku beta testu takze som videl cely vyvoj hry od zakladu doteraz, co je cca. 2 roky a stale sa mi zastavuje rozum pri mnohych dych berucich bugoch. Aj ked je pravda, ze vela bugov som sa naucil vyuzit pre vlastny prospech :lol: . Moje rekordy aspon tie na, ktore som pysny su na tanku tetrarch 92% win ratio pri cca. 250 hrach a 11 killov, ked ste sa tak rozsupli s tym vychvalovanim tak sa tiez pridam, staci si pozret nick Skvido tam to vsetko je. Este k tomu, ze hra vyuzije len jedno jadro nie je az taky problem. Aspon som mal dovod taktovat CPU na 4.5 Ghz aby hra isla na avg FPS 100. Niekedy staci aj v afinite nastavit aby sa v hre nevyuzivalo jadro 0, ktore zaroven vyuziva system aj WOT a vykon moze stupnut a teplota klesnut.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Ja mám na i7 2.8 Ghz 30-40 fps. Inak 100 FPS je uz zbytocne vela.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Spixy - ak máš 120 Hz LCD panel, tak prečo nie? Ináč máš pravdu, bohate stačí tých 50-60 fps.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja mám i5 momentálne len na 3.3 GHz a okolo 40 až 50 FPS čo je hrozne málo keď pred novým patchom som mal CCA 90 FPS.
je pravda že som mal aj pretaktovaný CPU no teraz mi nejako stále hádže BSoD tak na to kašlem.

Ale u takého BF3 na Ultra mám podobne ak nie viac FPS ako u tohto.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Trošku sa chcem pochváliť čo sa mi pred chvíľou podarilo a zároveň urobiť reklamu VK 3601(H). :)
Pzkpfw. III a AMX 40 ma síce nedokázali ohroziť, ale ukázali moju pozíciu delostrelectvu, ktoré sa na mňa okamžite zameralo. V bitke som získal ocenenia: Ocelová zeď, Válečník, Ostrostřelec, Mistr delostřelec, Vzorný tankista I. třídy (toľko ocenení za bitku som nikdy nezískal :D ). Musím sa priznať, že sa mi dnes moc nedarilo (v T1 HT som prehral asi 7-8 bitiek za sebou...), ale táto bitka všetko vynahradila. Jediná škoda, že aj keď VK 3601(H) je stredný tank, musí sa s ním hrať ako s ťažkým (ono to ani inak nejde, pohyblivosť je fakt mizerná).
Prílohy
vk1.jpg
vk2.jpg
vk3.jpg
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som si preto zobral Péčko. To je o dosť rýchlejšie (bežne idem vyše 50km/h). Len potrebujem vežu aby som tam dal delo. Keďže som mal na ňom všetko (okrem podvozku, veže a najlepšieho dela) vyskúmané už pred kúpou.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

hmm tak neviem ja mam 19 fps pocas hry a vy sa stazujete na 50?

neviem cim to je lebo textury aj vsetko na low dokonca som jedneho casu mal ten patch co odstranil textury zo stromov ale po novom patchi sa mi to nechce vsetko davat nanovo a tak kaslem nato

hram len sporadicky lebo je to naozaj mizerne a aj to len so strednymi tiermi a k vyssie spomenutej VK 3601H to je naozaj strasne pomaly tank

is3 ani z garaze nevytahujem lebo ten kym zamiery pri mojich fps a ked vystreli tak som tam proste sediaca kacka...

uvidim ako to bude s woap ale toto ma dost vyrazne omrzelo :/
Muffi
Addict
Addict

Aký tám máš procesor? Mne to ide hladko - tých 40-50 fps na i5 2,8 GHz. Občas to v mestských mapách trochu seká, ale to sa mi vidí nevyladenosťou tých máp. Inak je pravda že to má biednu optimalizáciu a na slabších mašinách je to často nehrateľné.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

i5ku mam aj ja preto mi je to divne ze je to tak malo... a cloveka to prestane bavit hrat pretoze pri tych 19 menej je to naozaj ze hratelne iba vtedy ak ma nepriatel nevidi a nehybe sa... coz je minimum... kedze nemam premium ucet
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ja hrám na 10 fps a nemám problém, hratelné je to stále len to treba vedieť.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ale isteze ked sa nepriatel nehybe a nevidi ta... inac je to len triafanie naslepo...

pretoze to sekanie a ten spomaleny pohyb nedokazes vyrovnat s niekym kdo ma normalne fps...

na strednych tankoch to ako tak ide ale akonahle das tazke ako napr is3 tak zabudni... a cloveka to ani potom nebavi... ked to porovnam so zaciatkom ked som to zacal hravat tak je to neporovnatelny rozdiel, to bola radost hrat a zameriavac reagoval presne s mysou
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

ale isteze ked sa nepriatel nehybe a nevidi ta... inac je to len triafanie naslepo...

pretoze to sekanie a ten spomaleny pohyb nedokazes vyrovnat s niekym kdo ma normalne fps...
Vôbec...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja som mal všetko na max len vyhladzovanie a AA som mal na polovicu a mal som 30 až 40FPS. Potom som dal AA aj vyhladzovanie na maximum a FPS mi stupli na cca 50. Teraz som UPLNE vypol tienre (rozsirene aj klasicke) a FPS mi stuplo az na 90 :D
Celkom sranda no. Ja si budem musiet moju 2500K nataktovat tak ako som ju kedysi mal a FPS stupnu este viac. Lebo sa bojim ze po kazdom patchi tam bude 40% FPS drop.
Napísať odpoveď