World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
arcrue
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Worlds of Tanks

Príspevok od používateľa arcrue »

Najprv som si kúpil podľa mňa najlepšie je kúpiť Type 59. Skvelý pomer zárobku, srandy a výkonu. Jediná nevýhoda je, že si tam nemôžeš trénovať posádku na iné tanky.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Len škoda, že Type 59 sa už nedá kúpiť (pre EU server). :?
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Treba počkať na akciu a potom nezaváhať...Určite by som nekupoval ani jeden z teraz dostupných tankov...KV-5 mám a oproti Typu je to nuda a dovolím si tvrdiť, že aj menej zarobím (je to štýlom hrania)...Ale KV-5 využijem, keď si chcem vytrénovať posádku na tank ktorý ešte nemám kúpený, takže keď kúpim tank, hneď tam dám 100% posádku...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mám americkú T34 ktorá živí moje väčšie sovietske stroje. Bral som ju čisto na striebro a keďže striebro závisí od rozdaného dmg, tak T34 bola jasná voľba, keďže ten kanón nemá problém rozdávať 500 hpčkové rany + dokáže zpredu prestreliť aj Mausa. Za bitku s ňou nie je problém zarobiť 60 000 - 70 000 (keď som mal prémiový účet tak aj 100 000).
Potom mám ešte T-25 ale tá je už len na zábavu. Veľmi dobrý stroj, maximálka okolo 60tky, veľká výdrž + slušné zárobky.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Nakoniec som neodolal a kúpil T-26E4 Super Pershing. :D Najprv som ho samozrejme odskúšal na test serveri, nech nevyhadzujem peniaze za totálny šunt a zatiaľ (klop klop) sa to ukazuje ako dobrá kúpa. Musím aj trošku korigovať to čo som napísal na predchádzajúcej strane - bočný a zadný pancier je síce naozaj "papierový", ale SP nie je tank do prvej línie a čo ma dosť prekvapuje - na to aký je to pomalý kolos, na mieste sa otáča pomerne svižne, takže v prípade potreby nie je problém sa natočiť predkom. K "spaced armor" - na strednú a veľkú vzdialenosť v podstate len odrážam/absorbujem strely, na malú vzdialenosť to zase funguje ako anti-noob vychytávka - rozumej keď mi niekto z malej vzdialenosti búši do čelného panciera alebo do toho plátu pred vežou, tak viem, že nemá poňatia o slabinách a teda rýchlo sa ho zbavím (jeden príklad - tiger na vyvýšenine predo mnou, idem smerom k nemu, 3x ma zasiahol niekde do trupu bez poškodenia, ja som ho 3x zasiahol, zakaždým penetrácia+poškodenie a neustále som sa približoval. Tiger začal v panike utekať preč :lol: Keby ma z vrchu triafal do odkrytej veže...). Ale netreba to zase brať tragicky, každý tank má vpredu nejakú slabinu. A čo sa dela týka, neohúri ani neurazí, jednoducho treba vedieť kam strieľať a väčšinou nepriateľ aj tak začne panikáriť, lebo nevie SP poškodiť.
oXyGeN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oXyGeN »

čo hovorite na novy update 8,0?po par dnoch testovania by som to hodnotil a+ ten rendering vyzera dobre sice niekedy mi pride až priliš svetly ale da sa to v nastaveniach zmenit , fyzika je tiež dobre prepracovana nemam jej čo vytknut.Len mam s tym jediny problem neviem či to robi len mne alebo viacerim asi je to bug ked spustenu hru (WOT) minimalizujete a potom opet zvečšite tak mi hra beži len na 10 fps z pôvodnych 50tich a to trva nejaku tu minutku pokym sa to uvedie do normalu.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Este som nemal možnosť otestovať, ale čo ma zaujalo boli informacie že mali nerfnuť PZ IV, že mu zobrali schmalturn vežu a to 75mm delo, je to pravda?
oXyGeN
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oXyGeN »

mARILYN mANSON napísal:Este som nemal možnosť otestovať, ale čo ma zaujalo boli informacie že mali nerfnuť PZ IV, že mu zobrali schmalturn vežu a to 75mm delo, je to pravda?
ano je to pravda a skumat dali presne taku istu vežu ako zakladnu ten isty pancier ta ista rychlost otačania to ma dost nasralo.tosi môžeš rovno nechat tu zakladnu vežu.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Síce v zmenách píšu, že Pzkpfw. IV "vybalansovali", ale mám skôr pocit, že ho poriadne osekali a teraz zaostáva za ostatnými T5 medium tankami. Ak ho porovnám s T-34 a M4, tak Pzkpfw. IV má najslabšie pancierovanie veže a má najslabšie delo (čo sa penetrácie týka).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak som s hru zapol, v pohode ale naštvala ma jedna vec. Kamufláže mizli (viem že je nový systém) ale nedostal som náhradu. A to som ju mal na 8smich tankoch za goldy :/
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne to vrátilo goldy za tie kamufláže.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja som mal 2600 goldov keď som prestal hrať (náročky som si nechal na mesačný PU keby ma to zasa chytilo) a teraz som tam mal okolo 2560 Goldov takže som nedostal nič.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

oXyGeN napísal:čo hovorite na novy update 8,0?po par dnoch testovania by som to hodnotil a+ ten rendering vyzera dobre sice niekedy mi pride až priliš svetly ale da sa to v nastaveniach zmenit , fyzika je tiež dobre prepracovana nemam jej čo vytknut.Len mam s tym jediny problem neviem či to robi len mne alebo viacerim asi je to bug ked spustenu hru (WOT) minimalizujete a potom opet zvečšite tak mi hra beži len na 10 fps s pôvodnych 50tich a to trva nejaku tu minutku pokym sa to uvedie do normalu.
Mne robi to iste ale ja mam v hre okolo 120 FPS, ked minimalizujem hru vratim sa s5 tak mam okolo 40 FPS asi 15s a zas sa to vrati do normalu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

U mňa to zasa po skončení odpočítavania pred bitkou sekne na nejaké 3 sekundy. Nespraví to vždy ale asi tak 5x z 10tich. Pritom hru mám na MAX detailoch a mám 80FPS v priemere tak neviem čo sa deje.

K-: "Slaby COMP"? Ale hlavne ze v priemere mam 90FPS na MAX nastaveniach (od 80 do 100, +- 10 FPS)? Jo jo zavid dalej.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak to je trochu divné. Rád by som dostal do PC ten záznam čo používal. Mám i5 2500K na 4,5 GHz a AMD 6970 a v priemere mám 80FPS. Ako mohol mať on s i5 2500K na 4,7 GHz a 7970 len 55 FPS?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ahojte, furt iba mi to vypisuje ze conecting ale nic sa dalej nedeje, co s tym? dík
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pri logine alebo pri pripojovaní na mapu? Ak pri mape tak to bude nejaký in-game plugin (u mňa to boli hodiny v bitke).
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pri logine. Uz neviem co mam skusit, stiahnutu mam najvosiu verziu, normalne som aj zaregistrovany.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Reinstall do inej zlozky nepomohol? Skus vymazat obsah zlozky res_mods/0.8.0 (ak tam nieco mas).
Napísať odpoveď