World of Tanks
Re: Worlds of Tanks
Najprv som si kúpil podľa mňa najlepšie je kúpiť Type 59. Skvelý pomer zárobku, srandy a výkonu. Jediná nevýhoda je, že si tam nemôžeš trénovať posádku na iné tanky.
Len škoda, že Type 59 sa už nedá kúpiť (pre EU server). 
Treba počkať na akciu a potom nezaváhať...Určite by som nekupoval ani jeden z teraz dostupných tankov...KV-5 mám a oproti Typu je to nuda a dovolím si tvrdiť, že aj menej zarobím (je to štýlom hrania)...Ale KV-5 využijem, keď si chcem vytrénovať posádku na tank ktorý ešte nemám kúpený, takže keď kúpim tank, hneď tam dám 100% posádku...
Mám americkú T34 ktorá živí moje väčšie sovietske stroje. Bral som ju čisto na striebro a keďže striebro závisí od rozdaného dmg, tak T34 bola jasná voľba, keďže ten kanón nemá problém rozdávať 500 hpčkové rany + dokáže zpredu prestreliť aj Mausa. Za bitku s ňou nie je problém zarobiť 60 000 - 70 000 (keď som mal prémiový účet tak aj 100 000).
Potom mám ešte T-25 ale tá je už len na zábavu. Veľmi dobrý stroj, maximálka okolo 60tky, veľká výdrž + slušné zárobky.
Potom mám ešte T-25 ale tá je už len na zábavu. Veľmi dobrý stroj, maximálka okolo 60tky, veľká výdrž + slušné zárobky.
Nakoniec som neodolal a kúpil T-26E4 Super Pershing.
Najprv som ho samozrejme odskúšal na test serveri, nech nevyhadzujem peniaze za totálny šunt a zatiaľ (klop klop) sa to ukazuje ako dobrá kúpa. Musím aj trošku korigovať to čo som napísal na predchádzajúcej strane - bočný a zadný pancier je síce naozaj "papierový", ale SP nie je tank do prvej línie a čo ma dosť prekvapuje - na to aký je to pomalý kolos, na mieste sa otáča pomerne svižne, takže v prípade potreby nie je problém sa natočiť predkom. K "spaced armor" - na strednú a veľkú vzdialenosť v podstate len odrážam/absorbujem strely, na malú vzdialenosť to zase funguje ako anti-noob vychytávka - rozumej keď mi niekto z malej vzdialenosti búši do čelného panciera alebo do toho plátu pred vežou, tak viem, že nemá poňatia o slabinách a teda rýchlo sa ho zbavím (jeden príklad - tiger na vyvýšenine predo mnou, idem smerom k nemu, 3x ma zasiahol niekde do trupu bez poškodenia, ja som ho 3x zasiahol, zakaždým penetrácia+poškodenie a neustále som sa približoval. Tiger začal v panike utekať preč
Keby ma z vrchu triafal do odkrytej veže...). Ale netreba to zase brať tragicky, každý tank má vpredu nejakú slabinu. A čo sa dela týka, neohúri ani neurazí, jednoducho treba vedieť kam strieľať a väčšinou nepriateľ aj tak začne panikáriť, lebo nevie SP poškodiť.
-
oXyGeN
Expert
- Kontaktovať používateľa:
čo hovorite na novy update 8,0?po par dnoch testovania by som to hodnotil a+ ten rendering vyzera dobre sice niekedy mi pride až priliš svetly ale da sa to v nastaveniach zmenit , fyzika je tiež dobre prepracovana nemam jej čo vytknut.Len mam s tym jediny problem neviem či to robi len mne alebo viacerim asi je to bug ked spustenu hru (WOT) minimalizujete a potom opet zvečšite tak mi hra beži len na 10 fps z pôvodnych 50tich a to trva nejaku tu minutku pokym sa to uvedie do normalu.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Este som nemal možnosť otestovať, ale čo ma zaujalo boli informacie že mali nerfnuť PZ IV, že mu zobrali schmalturn vežu a to 75mm delo, je to pravda?
-
oXyGeN
Expert
ano je to pravda a skumat dali presne taku istu vežu ako zakladnu ten isty pancier ta ista rychlost otačania to ma dost nasralo.tosi môžeš rovno nechat tu zakladnu vežu.mARILYN mANSON napísal:Este som nemal možnosť otestovať, ale čo ma zaujalo boli informacie že mali nerfnuť PZ IV, že mu zobrali schmalturn vežu a to 75mm delo, je to pravda?
Síce v zmenách píšu, že Pzkpfw. IV "vybalansovali", ale mám skôr pocit, že ho poriadne osekali a teraz zaostáva za ostatnými T5 medium tankami. Ak ho porovnám s T-34 a M4, tak Pzkpfw. IV má najslabšie pancierovanie veže a má najslabšie delo (čo sa penetrácie týka).
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak som s hru zapol, v pohode ale naštvala ma jedna vec. Kamufláže mizli (viem že je nový systém) ale nedostal som náhradu. A to som ju mal na 8smich tankoch za goldy 
Mne to vrátilo goldy za tie kamufláže.
-
Michaelo
Hardcore addict
ja som mal 2600 goldov keď som prestal hrať (náročky som si nechal na mesačný PU keby ma to zasa chytilo) a teraz som tam mal okolo 2560 Goldov takže som nedostal nič.
-
Outsider
Star
Mne robi to iste ale ja mam v hre okolo 120 FPS, ked minimalizujem hru vratim sa s5 tak mam okolo 40 FPS asi 15s a zas sa to vrati do normalu.oXyGeN napísal:čo hovorite na novy update 8,0?po par dnoch testovania by som to hodnotil a+ ten rendering vyzera dobre sice niekedy mi pride až priliš svetly ale da sa to v nastaveniach zmenit , fyzika je tiež dobre prepracovana nemam jej čo vytknut.Len mam s tym jediny problem neviem či to robi len mne alebo viacerim asi je to bug ked spustenu hru (WOT) minimalizujete a potom opet zvečšite tak mi hra beži len na 10 fps s pôvodnych 50tich a to trva nejaku tu minutku pokym sa to uvedie do normalu.
-
Michaelo
Hardcore addict
U mňa to zasa po skončení odpočítavania pred bitkou sekne na nejaké 3 sekundy. Nespraví to vždy ale asi tak 5x z 10tich. Pritom hru mám na MAX detailoch a mám 80FPS v priemere tak neviem čo sa deje.
K-: "Slaby COMP"? Ale hlavne ze v priemere mam 90FPS na MAX nastaveniach (od 80 do 100, +- 10 FPS)? Jo jo zavid dalej.
K-: "Slaby COMP"? Ale hlavne ze v priemere mam 90FPS na MAX nastaveniach (od 80 do 100, +- 10 FPS)? Jo jo zavid dalej.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak to je trochu divné. Rád by som dostal do PC ten záznam čo používal. Mám i5 2500K na 4,5 GHz a AMD 6970 a v priemere mám 80FPS. Ako mohol mať on s i5 2500K na 4,7 GHz a 7970 len 55 FPS?
ahojte, furt iba mi to vypisuje ze conecting ale nic sa dalej nedeje, co s tym? dík
-
Michaelo
Hardcore addict
Pri logine alebo pri pripojovaní na mapu? Ak pri mape tak to bude nejaký in-game plugin (u mňa to boli hodiny v bitke).
pri logine. Uz neviem co mam skusit, stiahnutu mam najvosiu verziu, normalne som aj zaregistrovany.
-
Michaelo
Hardcore addict
Reinstall do inej zlozky nepomohol? Skus vymazat obsah zlozky res_mods/0.8.0 (ak tam nieco mas).